Friday, April 1, 2011

Insideaja territory contest : TABIAT BURUK SAYA !

Aku ada tabiat buruk ke ? Rasa nya x ada .
Setelah hampir satu jam fikir , baru lah aku dapat senaraikan tabiat buruk aku nie . *tipu je
Cik SCC mengada tag nama aku . Sengaja je dia nak tau tabiat buruk aku . Hahahaa
Habis semua orang tau tabiat buruk Zharif Azis nie . Kantoi !


Siapa berani , jom lah join contest nie . Click sini untuk maklumat lanjut 

 1 . Zharif Azis suka joget-joget

 
                                                Bukan gambaran sebenar aku joget-joget

Buruk kan laki kalau joget ? Lagi-lagi yang joget tu aku .
Habis xde sapa nak kat aku lepas nie . Adoii . Pernah lah dulu TER-rakam satu video .
Video apa ? Video aku tengah berjoget sakan dengan adik perempuan aku .
Masa tu tengah dengar lagu Pokerface by Lady Gaga . Siap menari tarian robot . Amboi sangat ~
Then aku TER-copy paste dekat pendrive kawan aku . Arrgghhh ! Malu nya .
Kepada Adi dan Zuhair , aku mohon sangat-sangat , tolong delete video tu . Please . . . .

2 . Zharif Azis kuat makan

                                                               Gelojoh a.k.a pelahap 

Mesti ramai yang x percaya kan ? Tapi hakikat nya memang aku nie kuat makan .
Cuma badan je yang x nak naik . Padahal aku makan banyak .
Mungkin lepas aku kahwin baru berat badan aku naik kot  . Sama macam ayah aku .
Dulu sebelum dia kahwin , badan dia kurus yang amat . Tapi sekarang , pergghh ! Besar punya .

3. Zharif Azis x suka orang pandang dia lama-lama 

                                              Cahaya keimanan sebenar nya nie . Hahaha

Bukan x suka , cuma aku x selesa . Sape je yang selesa kalau orang tenung dia lama-lama ?
X selesa kan . Mesti buat kita tertanya-tanya . " Ada cili kat gigi aku ke ? " Hahahaa
Kalau orang dah mula tenung , mula lah aku nak tergaru sana , tergaru sini .
Dah macam orang banyak kurap pon ada .

p/s : Ini di kira tabiat ke ? Hahahaa

4 . Zharif Azis suka cermin 

Aku suka tengok cermin sebab aku boleh tengok diri aku sendiri .
Bila dah mengadap cermin , mula lah pose sana , pose sini . Cakap sorang-sorang .
Yang paling x boleh bla , puji diri sendiri . Hahahaa .
REMEMBER ! Mirror never lies .

                                                       ~   TAMAT ~

Cukup lah erk . Segan lah nak bagi tau lagi . Hahaha .
Aku nak kena tag 2 orang . Tapi sape ye ? Ermmm aku x tau lah nak tag sape .
Aku tag sorang je lah erk . Aku tag Adi . Itu pun kalau dia sempat join lah .
Setahu aku , tarikh tutup contest nie besok a.k.a 2 April . Macam x sempat je . Huhu .
BTW , ini kali pertama aku join contest dalam blog .
Kalau aku rajin , aku join . Kalau x , jangan harap . Hahahaha

13 comments:

  1. Pak cik ni memang kuat makan ! =P

    ReplyDelete
  2. eeeeeeee...

    geli3 !!!

    tak boleh blahh la ko ngn cermin !
    HAHA !

    seb baik cermin takde tgn..
    kalo tak, maunye cermin ketuk pale ko hari2 sbb berkelakuan mcm org gile dpn dia.. hak3

    ReplyDelete
  3. alolololo , chumel nye tabiat buruk abg zhariff ni , mmg chumel sgtsgt la . =)

    ReplyDelete
  4. gmbaran sbenar joget2 ? hmm i've watched it ! ;p

    ReplyDelete
  5. ha !

    adil !

    bakmeh arr bg aku tgk skali video tu der..

    hahahaha

    alang2 menyeluk pekasam ^^

    ReplyDelete
  6. anon : thanx :) tp sapa erk nie ? dri gaya tulisan , mcm piya .

    adil : that was so embarassing

    SCC :jangan ngade nk bodek adil oke :) haha

    ReplyDelete
  7. ZHARIF... tahniah !!! u r my 500th follower, sila tinggalkan ur add di azad1579@yahoo.com utk sy kirimkan hadiah, yeeayyyyyyyy

    ReplyDelete
  8. haish . susah lelaki attach kat cermin nie . haha

    ReplyDelete
  9. nazrul : wow , hadiah apa erk agaknya ? hahhaa

    aliya : susah ? senang j lahh . hahaha .

    ReplyDelete

Home