Friday, June 24, 2011

Apabila malam menjelma , hehe

Apabila malam tiba , aku pon mula melakukan aktiviti jahat aku . Hehe .
Agak salah di sisi undang-undang sebenar nya . Tapi aku tetap buat sebab best .

                                           Now korang tahu yang aku memang gila kan ?

Apabila roommate aku semua melelapkan mata , aku dengan senyap-senyap membuka .....
Buka apa ? Jangan fikir kotor . Aku bukan seperti yang korang sangka okey .
Aku suke melayari youtube dan tengok America's Next Top Model . Muahahahaa .
Okey sekarang anda dah tau rahsia saya . So saya nak anda semua senyap ! Boleh ?

Eh tengok lah siapa yang jadi peserta ANTM yang baru , exclusive maa .
Matikan dulu lagu kat bawah tu supaya lebih feeling tengok video nie .

video
                                                                          Ohsem !

Thanx Rashid for the video . Zharif Azis liked this . Aku paksa korang "like" jugak .
Cepat tekan !


Melayari youtube setiap malam menyebabkan broadband aku jadi tersangat lembap .
2 minggu pakai , dah lembap . Haihhhh . Lepas nie x nak tengok youtube lagi =_='

Yang kedua , hehe . Aku suka skype dengan budak-budak facebook . Muahahaa .
Korang bila lagi ? Meyh lah ber-skype2 . Add je zharif.azis . InsyaAllah aku layan .
Tapi awas ! Jangan jadi macam minah terdesak nie .

                                              Dah pon kene block dengan aku . Muahahaa

Dan yang terakhir , aku suka bergayut tengah malam . Tepat jam 12 , mesti ada orang call .
Dengan sape ? Korang nie memang busy badan kan . Suka menyibok . Haha . Gurau saja .

Bila ada orang call , mestilah kene keluar bilik . Baru ada feeling . Hehe
Dalam bilik ada roommate so segan sikit nak borak dekat telefon . Plus2 kene cover suara .

Pernah lah sekali , keluar bilik x bawak kunci . Damn ! Aku terkunci dari luar .
Roommmate semua dah tidur . X sampai hati pulak nak ketuk pintu kuat-kuat .
Pergi lah bilik sebelah mintak nombor roommate . Nampak x kelembapan aku kat sini ?
Nombor roommate sendiri aku x ada . Padahal dah 3 minggu duduk dekat KMPP masa nie .

                                                            Kunci bilik sangat penting !

Telefon punya telefon , x ada sape pon yang angkat . Korang semua hidup lagi ke tidak ? Haha .
Last-last , aku pergilah berjumpa dengan ketua aras mintak kunci pendua . Alhamdulillah !
Dapat pon masuk bilik aku yang tercinta :) Huhuu .

Dan hari nie berlaku lagi . Arggghhh ! Kejadian berlaku time maghrib .
Aku pon pergilah mandi dan terlupa bawak kunci bilik .  Seronok sangat !

Lepas je mandi , try bukak pintu . Eh eh comel betul tengok pintu terkunci .
Roommate aku 2 orang balik rumah . So tinggal aku dengan Azhad lah dekat bilik .

                                                                               Biru

Malang nya , Azhad pergi makan dekat kafe time nie .
Berdiri lah aku dekat situ dengan hanya memakai tuala biru vogue dan bakul pergi pasar .
Semua orang tengok aku sambil tanya khabar " Terkunci ye bang "
Habes kau ingat aku saja-saja tayang badan kat luar nie ? Ngekss ~

Budak lain balik dari surau pulak . Bertambah segan lah aku . Dah lah x solat lagi .
Then ada lah sorang hamba Allah nie tolong aku . Dia pergi cari Azhad dekat kafe .
Thanx weyh tolong aku . Sorry x tau nama kau . Padahal bilik kau kat sebelah je =_='

Tamat sudah , haihhh penat aku menaip . Tapi x apa . Asalkan aku gembira .
Gambar-gambar semua stok hari nie . Baru je ambik . Nampak x ke-gilaan lensa aku tu ?
Tukar baju itu , tukar baju ini , then ambek gambar semata-mata untuk updated entri nie .

~ GILOS AMIGOS BERAMBOS ~
                                                                

23 comments:

  1. delete pic aq. . . :) please. tq zharif~

    ReplyDelete
  2. mcm abc entry kali ni.btw,kmpp?same!bloggers 4ever yaahh..

    ReplyDelete
  3. fathi : apa tu ?

    fateen : kolej matrikulas pulau pinang is KMPP . ermm belajar situ jugak ka ?

    ReplyDelete
  4. yes zharif azis.im kmpp too :) if u view my blog,u'll knw me much btter.keep it up in blogging!

    ReplyDelete
  5. oke , baru je melawat . yeah , ada ciri2 kmpp di situ . tp x kenal . pelajar ramai . so x berapa nak cam muka .

    blogging is fun <3

    ReplyDelete
  6. yup exactly.if im not mistake,zharif brbju mlyu jmaat hri tu kan?haha.sory stalker kejap.maybe sbb boy sikit n sng nak recognisd..em,k takpe.gurl rmai n mmg susah nk cam.btw,dunia blogger sgt best

    ReplyDelete
  7. yeah :) tp baju yang kaler apa ? prompuan mmg ramai . 10 blok kan . laki 5 blok ja :)

    ReplyDelete
  8. not bad bro :)
    follow saya di kekbatikcoklat.blogspot.com.thanks!

    ReplyDelete
  9. Zharif , zharif . Memang la kau kan . Terlupa tu . Terlupa ni . Haha . Seronok aku baca .

    ReplyDelete
  10. farah dh ckap mcm tu , aku tersangat lah gembira . ahhahahaha

    ReplyDelete
  11. HAHA okay perempuan tu sangat scary. Mati takut. :S

    ReplyDelete
  12. hahahah... zharif zharif... ini lah yang dikatakan kehidupan seorang studen dan bukan seorang stupid.. good2.. semoga bahgia.. aku rasa ko ada bakat semulajadi... boleh jadi pengarah nieee... huahuahuahuah :D

    ReplyDelete
  13. pengarah ? hahaaa tidakk . thanx aswad =D

    ReplyDelete
  14. Pengarah filem... hahahaha.. sbb org yg dalam diam ada bunyi itu lah org yg kreatif.. :D

    ReplyDelete

Home