Tuesday, June 7, 2011

Awak nak x kawan ngan saya ?

Dah masok minggu ketiga dekat KMPP nie . Masih lagi x ada kawan .
Selalu pergi mana-mana sorang je . Outing pon sorang . Pergi library pon sorang-sorang .
Pergi kantin pon sama . Kadang-kadang je pergi dengan roommates .
Nak makan sorang-sorang , nanti orang cakap aku sombong .
Nak makan dengan budak-budak lain , nanti cakap aku menyibok . X paham aku .

Aku bukan nak cari kawan je . Tapi aku nak cari best friend .
Nak cari kawan senang tapi nak cari best friend tu yang susah .

                                Hey budak , kau nak x kawan dengan aku ? *Buat muka comel*

Sebenar nya aku ada detect sorang mamat nie . Aku rasa boleh ngam kot dengan aku .
Dia satu blok dengan aku . Aku selalu memerhati kan gerak-geri dia . Stalker x aku ?
Dia pon selalu duduk sorang-sorang je dekat kantin . X ada kawan . Alaa cian nya . Hahaha

Aku teringin nak tegur dia tapi dia nie high class sangat lah bagi aku . Pandai , handsome pulak
Segan doh . Rasa macam terhegeh-hegeh pulak . Tunggu je lah dia tegur aku . Haha ego gila .

Aku pernah lah duduk bersebelahan dengan mamat nie dalam satu majlis rasmi .
Boleh korang bayangkan selama 4 jam dekat dalam dewan tu , kitorang x bercakap pon .
Masing-masing jual mahal . Bertanya khabar pon x . Apatah lagi tanya nama .
Yang penting aku tau dia orang Penang . Loghat dia mak ai , pekat kot .

                        Agak-agak ada x orang nak kawan dengan aku kalao aku macam nie ?

Seriously , memang aku rasa sunyi gila kat sini . Uwaaaa . . .
Nak kawan-kawan aku balik . Tapi dorang semua dah tercampak entah ke mana .

Budak-budak sekolah aku ada 3 orang dekat sini . 2 perempuan 1 laki . Laki sorang je =_='
Yang laki tu aku x berapa rapat lah . X sama kelas . Kat sekolah pon x pernah tegur . Hahaha .
Padahal time PJK , waktu main bola , team kelas dia lawan team kelas aku . Pelik kan ?
Lagipon dia bukan satu blok dengan aku pon . Dia blok lain .

                                    PESANAN PENAJA 

N

7 comments:

  1. woohh, yang pic dgn botol susu tu terbaik. HAHAHA. suka gila :DD

    ReplyDelete
  2. gamba yg penuh kontroversi tu . segan sbenarnya nak tunjuk . hahahhaha

    ~ gambar lama ~

    ReplyDelete
  3. apesal teruk bebenar gmbar 2. . .hadoy. . . .ada gak cam 2. . .hurmm, zharif taste tinggi dowh, nsem2 je kot. . .hahahaa. . .
    :D. . .alah biase r 2. . .aq dlu pn cam 2. . .wat2 batak je kwan ngan tah geng mane2 tah, pas 2 bila jmpe kwan yg ngam, dye plak makan kwn, so hati2, aq da jmpe bnyak kat u cam 2. . .hurmmm. . .dpan kite baik, blakang kite dye laen, then penipu. .:). . .insyaAllah Zharif dpat kwn, huhuhu. . . .mtrix 1 taun je. . .lex suda. . .:). . .nnti jngan nakal2 ble da dpat kwan 2. . .:P. .n jaga tingkah laku.errrr. . (ape aq ckap nie. . .). . .abaikan je ayat last 2. . .cz bnyak gler aq komen kali ni. . .biasalah bercakap berdasarkan pengalaman. . yehoooo. . . .3 tahun beb. . .last2 best frends 4 ever aq gurl. . .hahaha. . . smua cerita aku luah kat dye. . .hehee...:) tapi. . . . . . nak tahu im/skype je. . .:P

    ReplyDelete
  4. agak panjang di situ . even setahun , xkan lah nak menikus all the time . mest nak cari kawan .

    okay , IM . kat skype kau x reply pon =_='

    ReplyDelete
  5. hehehe, btol2. . ingat ape aq pesan.jd sbgai pengajaran~

    ReplyDelete
  6. mungkin sebab Zharif terlalu hensem kot..

    ReplyDelete

Home