Sunday, June 12, 2011

U're so baik . Kagum !

Yes , She's too kind , too honest and too everything la .
Manusia sebaik dia jarang dah dekat dunia nie . Tinggal berapa ketul je lagi .
I'm talking about one of my best friend . She's Amnie .

Rasa nya semua orang dah tau kot yang aku dan Amnie kerja sama-sama dekat Pak Li .
Semua orang dah tau kan ? X tau ? Nampak benor menipu nya ~

                                               Time closing . Really2 miss this moment <3

Semalam , Kak Ema telefon aku . Dia nie manager aku dekat Pak Li kopitiam .
Aku pon hairan A/L ajaib lah , asal pulak tiba-tiba dia call . Mesti ada perkara penting nie .
Then dia cakap lah yang gaji bulan Mei aku salah kira . Amnie punya gaji pon salah kira .
Office salah kira . Office kira gaji aku untuk sebulan , padahal bulan Mei , aku kerja 14 hari je .

Nak tau macam mana dorang boleh perasan kenapa gaji aku TER-lebih ? Amnie told them =_='

                                                               Look , how nice she is

Amnie yang bagi tau sebab dia yang ambik gaji dulu sebelom ayah aku datang sana .
Haihh . Kalau lah ayah aku datang awal sikit pergi sana , mesti dorang x perasan apa-apa .
( Ayah aku datang Pak Li semalam tapi gaji aku dorang belom bagi lagi . Mungkin hari nie baru dapat kot . Aminn )
X salah jadi baik dan jujur macam nie , tapi aku nak gaji aku banyak . Hahahaha .

Amnie , best dapat kawan dengan kau . Thanks hadir dalam hidup aku <----- Ayat x leh bla !
Teringat pulak masa kita kerja sama-sama dekat Pak Li dulu . Sumpah rindu gila .
Hantar kau balik rumah naik kereta pukul 1 pagi , cuci toilet sama-sama , ketawa sama-sama .
Bergosip mengutuk baju pelanggan-pelanggan Pak Li sama-sama <--- Part nie paling best !

                                                           Cuci toilet sama -sama yaww

Cari kerja pon sama-sama . Satu Banting kitorang jelajah . Susah nak cari kerja masa nie .
Memang jodoh kot kerja dekat Pak Li . Tapi aku masok 3 hari lebih awal daripada Amnie .

                                                                 Terdesak gila kan ?

Apa-apa pon , good luck Amnie . Jaga diri elok-elok dekat Kolej Matrikulasi Selangor .
Aku nak nasihat satu je , " Hati-hati time bercinta , aku x nak kau di pergunakan "

      ~ Duit boleh menggelapkan mata manusia ~

9 comments:

  1. yupp memang best .

    tp takot jugak coz ramai yg suka ambek kesempatan keatas kebaikan seseorang . so hopefully dia pandai jaga diri .

    ReplyDelete
  2. susah nk dpt org jujur camtu..
    erm.. nway singgah sni n follow :)

    ReplyDelete
  3. bgusnye kwn mcm tue kan...
    ;)
    jujur...



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Yeah . Memang susah .
    Oke2 i'll follow both of u .

    ReplyDelete
  5. gday jejakakaula.blogspot.com owner discovered your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer google seo seo review backlinks buy quality backlinks
    backlinks builder Take care. John

    ReplyDelete
  6. i'm not really care about how many visitors i have , as long as i know there's people read my blog .

    thanx anon yang sgat prihatin , semoga berbahagia =)

    ReplyDelete
  7. how's things jejakakaula.blogspot.com admin found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer better search engine ranking seo executive backlinks backlinks to my site Take care. Jay

    ReplyDelete
  8. hello there jejakakaula.blogspot.com blogger found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer backlink search engine seo services uk backlink service backlinks Take care. Jay

    ReplyDelete

Home