Friday, July 29, 2011

Senyap !

Peperiksaan sedang di jalan kan. 3 hari je okay. 2 - 4 August. So wish me luck !

Saturday, July 23, 2011

New Look , Wajib Tengok !

Setelah terperap selama berminggu-minggu di bilik , akhir nya Zharif Azis keluar juga .
Menjelajah penang seorang diri , ohh itu memang sikap Zharif Azis yang suka menyendiri .

Pergi Jusco je . X pergi tempat lain . Takot sesat macam masa first aku outing dulu .
Sebab kenapa aku x suka nak outing ialah duit akan habis banyak .
Yeah , memang betol pon . Duit aku almost seratus habis =='

Sebelom & Selepas

Friday, July 22, 2011

Sila Kagum !

My lovely praktikum H4P1

Gambar praktikum dah siap . Sila click untuk lihat dengan lebih jelas =D
Dan jangan lupa zoom kat gamba budak paling comel kat situ . Siapa ? Zharif Azis lahh .
Perasannyewwww . Lempang =='

Tuesday, July 19, 2011

Rakyat Malaysia Pengotor

Rakyat Malaysia agak pengotor , tu pasal ada perhimpunan BERSIH .
Tengok je lah bandar Klang uh , tersangat kotor , penuh dengan sampah .
Dan dipenuhi dengan mat-mat bangla yang tersangat kuno dalam bab-bab berpakaian .
Mencacat kan susana satu hal , bau dorang pergghhhh ! Taik lembu pon wangi weyh .

Jom jadi rajin macam aku =D

Saturday, July 16, 2011

Laptop

Selamat datang ke blog usang lagi bersawang nie =D
Layout dah tukar baru . Terkejot x ? Kalau terkejot , melatah sikit , OPOCOT ! 
Hah sekarang baru lah aku tahu yang korang tengah terkejot . Muahahaha .

                                         Muka batak masa awal-awal beli =='

Wednesday, July 13, 2011

Cerita Tertunggak

Sexcited sangat nak balik KMPP nie , sampai tertinggal charger laptop kat rumah =_='
Alhamdulillah , charger laptop yang ibu aku pos semalam dah sampai petang tadi .

This stupid thing makes me suffer

Sunday, July 3, 2011

Summary For This Week

Lama kot dah x updated blog . Rindu plak jadi nya . Huhu .
Aku nak ringkas kan semua yang berlaku minggu nie .
Itu pon kalau berminat nak baca lah . Rakyat Malaysia kan x suka membaca . Muahaha

     ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ini tersangat poyo =_='

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...