Saturday, July 23, 2011

New look , wajib tengok !

Setelah terperap selama berminggu-minggu di bilik , akhir nya Zharif Azis keluar juga .
Menjelajah penang seorang diri , ohh itu memang sikap Zharif Azis yang suka menyendiri .

Pergi Jusco je . X pergi tempat lain . Takot sesat macam masa first aku outing dulu .
Sebab kenapa aku x suka nak outing ialah duit akan habis banyak .
Yeah , memang betol pon . Duit aku almost seratus habis =='

                                              Sebelom & Selepas

Cari saloon nak potong rambut . Satu Jusco aku keliling okay .
Bukan sebab x jumpa , tapi nak cari harga yang paling murah . Muahahaha .
Last-last jumpa lah jugak saloon yang agak murah . Hairstylist dia Orang Melayu .

                                                              15 hengget je =D

Walaupon aku x minat artis-artis korea , tapi aku teringin gaya " Korean Look "
So aku mintak lah kat abang tu , dan hasil nya tersangat ohsem !
Ini lah kali pertama aku pergi saloon . Selama nie ayah aku je yang potong kan rambut aku .

                                                                   Side look

Yang paling sedih nya , aku nie bukan tau menggayakan rambut .
All this while , aku cuma sikat-sikat , letak minyak rambut dah siap .

Bila balik je ke KMPP , terus mandi . Dah mandi , of course lah rambut akan basah kan ?
Then nak gaya kan balik macam abang saloon tu buat , x jadi . Hampehh je =='

                              Nahh ! Tenung puas-puas =P 


Lepastu pergi cari hadiah untuk baby cikgu handsome . Dan Alhamdulillah jumpa .
Comel je . Harga pulak berpatutan , sesuai dengan bajet yang di tetapkan .

                                                     Hadiah dari kami H4P1

Harap cikgu handsome suka dengan hadiah yang saya pilih nie .
Kami satu kelas mendoakan kesihatan baby dan isteri cikgu handsome =)


Aku kan pernah cakap yang aku teringin makan GCB . So aku try lah makan .
Memang betul , rasa nya x berapa nak sedap . Big Mac tetap nombor satu .

                                 PESANAN PENAJA

          " Malaysians , please don't behave like this ! It's so embarassing "

Okay lah , itu je untuk kali nie . Baju dah lah x basuh lagi . Boleh pulak updated blog . 
Yang baik datang dari Allah , yang jahat datang dari syaiton nirajim .

48 comments:

  1. hahahha... aswad ingat styel pacak pacak... rupanya ala2 korea... K POP ok la tuuu... heeheheh

    ReplyDelete
  2. pacak-pacak pon boleh buat aswad :D huhu

    ReplyDelete
  3. dah makin pndai bergaya da bdak nieh, t masuk u rmai la awek terpikat. . .hahahah~.

    ReplyDelete
  4. hehehe... boleh jadi model tuuu... hanya perlu bersenam nak tingkatkan tubuh badan.. minum susu dan telur separuh masa 2 biji :D

    ReplyDelete
  5. fathi : ada je lah hang nie .

    aswad : susu x minat . x ske . nant muntah . telur separuh masak dulu slalu makan . lepastu ibu x kasi makan dh sebab kentut busuk .

    tp nk tambah kan berat badan . adeii =(

    ReplyDelete
  6. hahaha... kentut busuk??? ala kentut tu semua busuk zharif oiii.. ok laaa mungkin ada cara lain tuk tambah berat badan selain susu dan telur, t zhafir cari la ek.. yang penting jangan perut yang naik dulu sudah hahahahah :D

    ReplyDelete
  7. style korea?Okayyy la tu :)

    Btw pic last skali tu...Pheww..xtau nk ckp apa..Come on! Sayangi bumi kita pls...hehe =)

    ReplyDelete
  8. aswad : yang tu seramm . takot jugak perut jad boroi .

    amirah : kann . sangat kotor . langsong xd ruang nak duduk . haishhh .

    ReplyDelete
  9. muda muda la kena jaga zharif oi.. bukan nak mengajar tapi nasihat, terpulang la ek, kesihatan itu bergantung kepada diri kita sebenarnye, makan mcd mengandungi 300 lemak tepu, makan nak menghilangkan lemak berkenaan, zharif kena berjalan sebanyak 1000 langkah sehari.. heheh good luck ye.. :D

    ReplyDelete
  10. weh weh budak matrix ! :D
    sempoi ah entry !

    ReplyDelete
  11. aswad : thanx aswad =D nasehat yg berguna .

    aliff haikal : ye =D matriks kita berjiran . huhu

    ReplyDelete
  12. sama-sama... kongsi sama-sama.. kim salam ngan kawan2 ok... tolong la kenal kenal ngan kawan2 ok.. Arjunakirana.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  13. potong kat kedai india je...lg murah...haha

    ReplyDelete
  14. teringin cuba kat saloon . hasil nya amat puas hati lah walopon mahal sikit . huhu .

    edy zaidi . thanx singgah =D

    ReplyDelete
  15. wah wahh, dah boleh jadi org korea dah ni . hehe
    apepon, u look handsome ! :D

    ReplyDelete
  16. apa pon x boleh =P muahahhaa

    thanxx =D

    ReplyDelete
  17. wah macam korea aaa...semart....nak sain...hahaha

    ReplyDelete
  18. hahha.. nice laa rambut baru :)

    ReplyDelete
  19. RM15 only? gile tak aci? perempuan pun? aku potong rambut RM 50.
    kt shah alam seksyen 9.
    ni katne, ish tk puas atyyyyyyy hhuhuhu suke sgt menjeleskan aku kau ni hahaha

    ReplyDelete
  20. nie kat penang lah aini =D muahahaha .

    pompuan memang mahal sikit kan ? huhu

    ReplyDelete
  21. Singgah lag ?
    Jad gila lag nie . Muahahaha .

    Thanx hizami =)

    ReplyDelete
  22. suka lagi rambut sebelum! :p tapi tak tengok lagi rambut baru depan depan :p nanti dah tgk baru komen hihi :D

    ReplyDelete
  23. hahaa . segan =D toksah tengok . muahahaha

    ReplyDelete
  24. nak jugaaaaaaaaaaakkk! lalalala~ :p

    ReplyDelete
  25. kalao jumpa . lalalallalalaa =P

    ReplyDelete
  26. Assalamu'alaikum.
    Okeylah tu nanti sama orang cakap klon pula ops hihi.

    ReplyDelete
  27. dya , thanx =D

    emopanda , kannn =D thanx

    ReplyDelete
  28. aa gmbar last tu, mmg sng nk tgk dkt mesia kan..rmai org x btggjwb..pdehal tong smpah byk je kot..isk2

    ReplyDelete
  29. kannn . tersangat pengotor rakyat malaysia . tension .

    ReplyDelete
  30. x bek bro lepak sorang2.. bahaya tue!

    ReplyDelete
  31. ikhram : laki , nak bhaya pa . len la pompuan . hikhik

    hamzah : =D

    ReplyDelete
  32. woahhh. :O zharif nampak beza gila gila gila gila kot.
    tapi maintain hensem macam dulu :)

    ReplyDelete
  33. hahahaa . sama je . tenQ deeba =D

    ReplyDelete
  34. wahhhh rambut..bagusnya rambut...tapi macam tak beza sangat pon sebelum dah selepas..hihih

    ReplyDelete
  35. ye k ? rasa nya mcm byah beza je

    ReplyDelete

Home