Tuesday, July 19, 2011

Rakyat Malaysia pengotor ?

Rakyat Malaysia agak pengotor , tu pasal ada perhimpunan BERSIH .
Tengok je lah bandar Klang uh , tersangat kotor , penuh dengan sampah .
Dan dipenuhi dengan mat-mat bangla yang tersangat kuno dalam bab-bab berpakaian .
Mencacat kan susana satu hal , bau dorang pergghhhh ! Taik lembu pon wangi weyh .

                                                       Jom jadi rajin macam aku =D

Nak cerita satu benda nie . Kejadian berlaku hari isnin hari tu .
Masa aku berjalan pulang dari kuliah sambil dok syok dengar lagu Just Dance .
Laluan kaki lima kosong . X ada satu manusia pon . Memang kene sangat .
Aku pon apa lagi , feeling-feeling tengah catwalk lah kan . Santak poyo weyh =P

Sekali kan sekali kan , aku tergelincir weyh . Hampir nak terjatuh tersembam ke lantai .
Ini semua gara-gara kulit pisang  ==' Argghhhhh !!!

                                                              Kulit pisang =='

Nasib baik x ada orang masa tu . Kalau x memang malu weyh .
Baru nak feeling-feeling jadi model runway kejap , dah tergelincir =='

Sape yang buang merata-rata nie ? Dasar pengotor x ada adab !

Tapi jangan risau , aku tetap sambung berjalan dengan poyo nya .
Jatuh jangan terus terjatuh . Walk with proud . Baru lah profesional . Muahahhaa .
Layan video nie kejap . Tapi matikan dulu lagu kat bawah tu .

video
                                                           Hampir sama =D

Smart kan part yang akhir tu , super duper like lah . Berjalan dengan penuh yakin .
Kalau korang pon suka , tekan je butang " Like " kat bawah nie =D


                               PESANAN PENAJA


                " Bear in mind , keep our country clean ! "

Ini saja untuk entri kali nie . Hingga ketemu lagi ya .
Yang baik datang dari Allah , yang jahat datang dari syaiton nirajim =='

20 comments:

  1. wow hot~ bila free. boleh datang ke syarikat model kami. . .kami memerlukan model spt anda. .

    ReplyDelete
  2. tak cedera tu ok laaa kan kan kan :D

    ReplyDelete
  3. tapi kan tapi kan malu . walopon xd org msa tu .

    inilah akibat kepoyoan melanda =='

    ReplyDelete
  4. Haha, kesiannya :P
    lain kali bila jln tgk sekeliling dulu . hihi :D

    ReplyDelete
  5. fathi : xnak . nak jadi inizharifazis . muahahahaa

    afiqa dayana : baek lah . lepas nie kena peka dgn keadaan sekeliling =D

    ReplyDelete
  6. naseb baek x de owg npk.. klu x confirm faymes nme ko coz jth trpjk kulit pisang.. ha2.. ske bc entry lam blog nie.. trskan berblog ok.. :)

    ReplyDelete
  7. kannn . nseb bek xd org . thanx intan =D

    ReplyDelete
  8. kalau ada orang malu gila gila gila ^_________^

    jalan nanti tgk bawah ye zharif :)

    ReplyDelete
  9. lepas nie nak jalan tunduk . apa yg akan berlaku pulak lepas nie . mungkin langgar tiang ? muahahahahha

    ReplyDelete
  10. hahaha..tajuk pun da macam nak melawak..


    bdk uitm?

    ReplyDelete
  11. singgah sini balik..thanks folo..amy folo balik..

    ReplyDelete
  12. misz molecule : budak matrikulasi penang .

    amy : thanx =D

    ReplyDelete
  13. hahaa,kesian kat kau zharif, lau rean tgk kau jatuh mesti gelak gila kat kau,haha

    ReplyDelete
  14. jahat nya rean . hahahaa . nasib bek xd sape nampak . sumpah malu sangat nant .

    ReplyDelete
  15. Baiklah penaja :) Akan ku ingat nasihatmu...Sayangi bumi kita =)

    ReplyDelete

Home