Friday, July 22, 2011

Sila kagum , wahhh !

                                                   My lovely praktikum H4P1

Gambar praktikum dah siap . Sila click untuk lihat dengan lebih jelas =D
Dan jangan lupa zoom kat gamba budak paling comel kat situ . Siapa ? Zharif Azis lahh .
Perasannyewwww . Lempang =='

Nampak x cikgu handsome aku tu ? Handsome kann . Muahahaa .
Itu gambar formal . Duduk sopan , badan tegak , muka serious . Ohh sungguh skema !

Tengok gambar-gambar bawah nie pulak . It's kind a ohsem yaww !

                      Owhh Zharif Azis kenapa kau lompat-lompat macam beruk ?

                      Muka aku x boleh blah doh . Rasa macam nak bagi kaki je .

Gambar-gambar kat atas nie semua gambar yang di print dan sedia untuk di bingkai kan .
Aku x dapat menerima gambar aku yang ketiga tu ohh . X comel macam selalu .
Perasan lagi . Lempang lagi =='

                                                       Hasil yang di terima =='

Dalam banyak-banyak gambar , yang nie jugak yang dorang pilih . Adeiii .
Tapi x apa . Yang penting gambar nie akan menjadi kenangan yang terindah dalam hidup aku .
X rasa macam nak lempang lagi ke lepas baca ayat skema ayam tu ?

                                                      Antara yang aku suka

Nasib baik dorang bagi softcopy , Dapat lah aku upload photo-photo nie dekat blog .
X nak upload dekat facebook sebab facebook banyak virus . Buat seramm je 0,0
Eh eh , ada kene mengena ke ? Sila runsing sekarang .

                               PESANAN PENAJA 


                   " Tahniah cikgu handsome yang baru sahaja mendapat
       cahaya mata sulung HASIL GIGIH pernikahan dengan isteri tercinta nya .
                Saya Zharif Azis , selaku murid cikgu paling lost dalam kelas , 
                                               tumpang gembira =D "

Cikgu handsome dah seminggu x datang sebab busy jaga isteri dia yang baru bersalin .
Anak dia mesti comel macam aku . Muahahahaha . Lempang =='

Suka , boleh lah " Like " . X suka , boleh pergi korek hidong main jauh-jauh .
Yang baik datang dari Allah , yang jahat datang dari syaiton nirajim . 

Sekian .

26 comments:

  1. rambut tuh bila nak potong? da ta kacak da. . .

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. Betul tu gambar paling last sekali yg paling smart.. :)

    ReplyDelete
  3. to anon ; gamba yg mna stu nie ?

    ReplyDelete
  4. cian.. biasa la tym gmbr2 class slu je ter-skema.. geram..

    ReplyDelete
  5. alaaa skejap j jad skema . huhu

    ReplyDelete
  6. wah2,,bahagia nampak zarep an..

    ReplyDelete
  7. bahagia ? muahahahaa . boleh lahh =D

    ReplyDelete
  8. Zharif memang hensem :)

    Tahniah dekat cikgu zharif. Hihihi

    ReplyDelete
  9. hahaaa , cikgu hensem lagi hensem . huhu . thanx deeba =D

    ReplyDelete
  10. ok fine rindu gle zaman matrik even masuk sebulan je :D

    ReplyDelete
  11. Gambar-gambar nampak meriah =) Haha

    ReplyDelete
  12. syafiqah : matrik mana dulu /

    amirah : yeah =D

    ReplyDelete
  13. haha . gila happening budak2 tutor kau ...

    ReplyDelete
  14. teringat la plak KMPP tgok gambo tuh..kenangan terindah tu nnti..hee..blajar rerajin ye..

    ReplyDelete
  15. aliff haikal : kann =D memang happening sgat .

    amnie : owhh ex KMPP lah nie ye . thanx =D

    ReplyDelete
  16. hahaha saya pun ada post gambar praktikummm! lalala :p

    ReplyDelete
  17. nak tengokkkk ! sat g nak singgah =D muahahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha wah wah zharif azis handsome ahhh :p nak sign moleh? MUAHAHA :P

    ReplyDelete
  19. nak sign ? nahhhhh amek nie ~sambil sign kat ketas~

    muahahahahhahaa

    ReplyDelete
  20. hahahaha. cikgu hensem dapat baby :')

    ReplyDelete

Home