Thursday, August 18, 2011

Buka puasa rumah cikgu hensem . Ohh yeahh =)

                                                           Meriah =) 

Semalam , praktikum aku , H4P1 , pergi berbuka puasa rumah cikgu hensem .
Pukul 6.30 bertolak dari KMPP naik bas kolej .

                           Me and cikgu Hensem . Muka aku annoying gila kot =='

Praktikum aku nie saja je nak kene kan aku . Aku dah cuba mengelak , tapi dorang paksa jugak .

        " Zharif , cepat lah sini . Nanti kau menyesal " -   (=,=')

Fine , berdiri lah aku dekat situ dengan perasaan yang tersangat malu . Muka aku x leh blah doh .
Tapi tapi , thanx erk H4P1 sebab paksa aku amek gambar dengan cikgu hensem . Muahahaha .

                                                              Nie baru sikit 

Cikgu hensem support all the foods . No charge di kene kan . So sweet <---- Menyampah nyeww =='
Alhamdulillah kenyang gila . Makanan semua sedap . Hari-hari macam nie kan bagus . Hahaha .

                                    Antara yang boleh sembahyang . Hahahaha

Sembahyang maghrib dekat situ . And yes , memang cikgu hensem yang jadi imam .
Lepas dah siap-siap kemas rumah dia , kitorang pon pulang lah ke KMPP tercinta =='

                                         Comel kan ? I mean muka aku . HAHA

                                     Comel nyewww . Tolong sorang lempang si Zharif Azis nie .

                Sangat teruja si farihah nie dapat bergambar dengan aku . HAHAHA

                                                   Yang nie muka mintak kaki 

Okey , itu je kot . Gambar x boleh nak upload banyak . Maaf H4P1 .

NOTE : Anak cikgu hensem dah 3 orang . Sorry dulu tersalah bagi informasi .
     -------------------------------------------------------------------------------------------------

Hari nie buka lagi dengan praktikum . Tapi buka dekat kafe A . Makan nasi ayam je .

                                  Anis kenapa ? Shy-shy cat ke ?

                                                                   Berebut ayam 

                                                             How big it was ?

Last buka bersama dengan praktikum . Last buka puasa dekat KMPP  .
Sebab besok aku balik selangor . Ohh yeahh =)
Besok bas bertolak jam 2.30 petang . Doakan keselamatan bas aku ye . BAS AKU JE .
Hahahaa . X ada lahh . Gurau je . Jangan la touchink2 . Haram . Sentuh sesama muhrim xpe .
Kepulangan untuk dirai dan bukan untuk di tangisi . So harap semua selamat . Aminn .
                              PESANAN PENAJA 



                        " I'm going to meet maria elena this saturday . 
                                         Thanx likers . u're ohsem ! "

Nak pakai baju apa erk nak pergi majlis berbuka puasa tu ?
Baju melayu ke ? Sebab nak sembahyang terawih sekali lepas berbuka tu .

Yang baik datang dari Allah , yang jahat datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

10 comments:

  1. harap2 bungkusan tu sampai dh besok .

    ReplyDelete
  2. hahaha. sweet merori kan, setahun sekali jew. thn depn takde dah kan. okay muka rean buruk disitu, rase nak lempang jew zharif nie, HAHA*KIDIN

    ReplyDelete
  3. kann . first n last . lepas nie dh xd dah . rinduu ouhh =(

    hahaaaa , oke je muka rean . muka zharif yg mcm mintak kaki . hahahaha

    ReplyDelete
  4. ouh , best ah bro , kau boleh jmpe k.maria . kim salam byk-byk kt dia eh ? jeles aku--'

    ReplyDelete
  5. insyaAllah =) segan kot nak bercakap dengan dia . tambah2 tgh pakai braces . mmg santak segan lahh . hahhaa

    ReplyDelete
  6. hahaa . segan lah sngt . entah-entah nnti dpn dia , hang duk kecoh sana sini . hahaa . jgn lupa buat entry pasal k.mria ni ekk . bia lah aku makan dalam pun sbb tk jmpe dia . aku snggup . heh . --'

    ReplyDelete
  7. hahaa . rezeki je . try la next time =)

    ReplyDelete

Home