Thursday, August 4, 2011

Hoorayy !

                                     X macam tengah SEXcited pong =='

SEXcited sebab UPS semester pertama dah tamat . Tension ouhh kalao exam-exam nie .
Nak kene baca buku lah , nak korban kan waktu online lah . Itu x boleh lah , ini x boleh lah .
Pokok nya , semua benda terbatas . Zharif Azis hates examination week !

Masok hari nie , dah 4 hari kita puasa . Wahh ! dah semakin dekat nak balik raya nie . Hehe .
Pengalaman berbuka puasa dekat matrik nie so far , okay lahh . Makanan semua tiada masalah .
Macam-macam juadah ada . Tinggal tunjuk dengan bayar je .

Aku selalu beli makanan dekat kafe A . Kafe A nie , kafe blok budak perempuan .
Walaopon nun jauh di belakang , tapi berbaloi . Murah pon murah , sedap pon sedap .
So Zharif Azis menyeru kepada pelajar-pelajar KMPP di luar sana , beli lah makanan di kafe A .

                       " Oi mak cik kantin kafe A , saya dah promot kafe mak cik nie , 
                                               nak diskaun boleh ? " Lempang ==' 


My roommates are all awesome ! Seronok buka puasa ber-empat . Meriah !
Besok macam nie lagi boleh ? Sayang korang . Mwahh2x . Awww gay nya aku .

                             PESANAN PENAJA 


                                        Don't waste your sperm 


                                                           Don't watch porno

          " Jaga lah pahala puasa kita , jangan biar kan nafsu mengawal diri "

Got the messages ? Itu saja untuk kali ini . Enjoy reading yaww .
Yang baik datang dari Allah , yang jahat datang dari syaiton nirajim .

Eh lupa syaiton dipenjarakan time bulan puasa nie . Ermm x kesah lah .
Yang penting dorang tetap jahat . Muahahaa

Sekian ,

19 comments:

  1. yaw. . .
    bnyak blogger update bnda nieh. .
    sbb bulan puasa je kita kena stop. .
    blan2 laen?
    huhuhu. .
    hope bulan nieh jadi landasan ke arah yang lebih baik dari bulan2 sblum nie.
    ....

    ReplyDelete
  2. yelahh , bulan2 lain pon sama .
    tp kalao buat time bulan ramadhan , bole batal puasa . hahaha

    ReplyDelete
  3. penaja ckap apa? xda pesan pn. jz tunjuk gmbo berudu je. . .err

    ReplyDelete
  4. fathi , grr . mcm budak kechik xpaham

    fezul , sendirian berhad punya tajaan . hahaa

    ReplyDelete
  5. selepas melihat kembali buku bio fom 5. . .3 jam kemudian. .xkan pesanan penaja tuk laki jer. . .??perempuan mana???

    ReplyDelete
  6. structure sperm cell nye salah tu
    mana acrosome, nucleus nyer? ~
    haish tau la chpter 9 tk masuk UPS~
    hahhahha :P

    ReplyDelete
  7. haha , sangat sangat interesting ~

    ReplyDelete
  8. adil , matriks pon masih ad tajok sperm2 ke ? adeiii . malehh nie .

    aliff =D muahahahaa

    ReplyDelete
  9. hahahahh. nice


    btw, i enjoy reading your about me dekat fb tu sampai tak berani nak add dah hahahaha jkjk.


    gud luck for the contest w/ maria elena :)

    ReplyDelete
  10. hahaaa . add je . tu cuma saja2 je . kasi gempak .

    thanx =D

    ReplyDelete
  11. ko ke yg jadik pelukis tuh???

    hahaha..

    ReplyDelete
  12. part pesanan penaja tu xley blah oke. HAHA

    ReplyDelete

Home