Sunday, August 14, 2011

Jualan murah di Penang . MURAH KE ?

                                    Reduce to clear  ( Gambar dari SINI )

Sempena nak dekat raya nie , macam-macam sale ade . Diskaun sana , diskaun sini .
Sampai x tau nak beli apa . Ye ke ? ( Sambil buat muka batak )
Ke sebab x ada duit ? Muahahahaa .

X ada satu pon budak KMPP yang outing pagi tadi . Aku sorang je menikus kat dalam bas .
Kali nie aku outing pergi ke Jusco dengan Pacific . Alhamdulillah x sesat . Naik bas yang betol .

Thanx to Iddin Syah coz teach me what bus should i take , last night =D

                                                                           Jusco  

                                                         Pacific 

Harga macam x ada diskaun je . Mahal nak mampuih . X mampu den nak beli .
Aku cuma beli seluar . Agak murah lah . Ada diskaun 70% .

                                                   Aku beli seluar tu . Ohh yeahh

Aku saja je outing nak survey-survey harga . Bukan nak beli sangat pon .
Kalau cantik dan murah , insyaAllah aku beli . Kalau mahal , memang xkan beli .


Aunty tu pandang slek ouhh kat aku . Siap ber-monolog dalaman lagi . Siot je .

  " Asal budak nie ? Tebiat ke pose sana , pose sini . Nasib baik comel "

Aunty cakap macam nie kan ? Kan kan ? Kantoi ngumpat saya senyap-senyap .
Nakal ye aunty nie . Pukul kang baru tau .


Eh eh , aku potong rambut lagi . Hahaha . Rambut dah panjang ouhh .
X boleh nak buat pacak-pacak . Padahal baru 2 minggu lepas potong .
Kali nie aku pergi saloon lain . Dekat Jusco tingkat atas sekali . Harga RM5 je .

" Zharif , kenapa buat rambut macam tu . Kak Jue lebih suka rambut Zharif yang sebelom nie . Nampak innocent macam budak-budak baik je "

Dah 2 orang cakap benda nie kat aku . Apa kan daya , nasi sudah menjadi bubur McD .
Tapi kan , aku rasa aku nampak lebih comel dengan rambut sekarang nie . Lempang =='

                              PESANAN PENAJA 



" Online selagi boleh !! "


Contest iftar with Maria Elena masih lagi berjalan . Cepat lah LIKE sebelom 17 Ogos .
X ingat dah ke cara-cara nak LIKE ? Haihh korang nie , mudah sangat lupe .

STEP 1 : Like odisi studio page first . Klik SINI 
STEP 2 : Like gambar aku yang comel nie . Klik SINI

Tolong LIKE boleh kan ? Ambik masa 2 minit je . X lebih dari tu . X percaya cuba set jam .

That's all for now . See u later =D
Yang baik datang dari Allah , Yang jahat datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

15 comments:

  1. wow, shuping raye, nasib kau faham auntie tu... senang tangkap monolog dia, jangan ambik ati =p

    ReplyDelete
  2. hahaa . xd shopping ouhh . just tgok2 je =P

    ReplyDelete
  3. untungla boleh membeli belah .

    ehhhh hensemnye dia :')

    ReplyDelete
  4. elehh , hencek haikal pon bole outing kan ?

    hencek haikal lag hensem ouhh =P

    ReplyDelete
  5. bestnya shopping....mesti raya tahun nih mengalahkan anak dara nih...rambut terpacak!!cicak jatuh pengsan wooo....heehee....student matrik yew?

    ReplyDelete
  6. xd shopping pon . duit xd kot . hahahaa . yupp student matrik . student matrik jugak k ?

    ReplyDelete
  7. Zharif>>>> org batak nak comment sikit boleh??? sape yg ambil gambar kat bus stop tu??? kah kah kah.. rambut baru pun smart.. misai pun dah bercambah dengan suburnye... awek je tak nmpk2 lagi nie.. tak kan nak tunggu puteri gunung ledang turun kot?

    ReplyDelete
  8. drive mood =) after 2 seconds , dia snap gamba lahh . hahahaa .

    misai hahhaa kelakar kot . nak tunggu oprah winfrey datang meminang =) amboi x ? hahahahaa

    ReplyDelete
  9. Erk... Ape???? Hahahaha x sanggup laaa.. Tgk dia.. Ingat Beyonce!!! Bila nak balik raya?

    ReplyDelete
  10. Hahahaha... Tak sanggup laaa tgknye.. Klu beyonce x pe gak.. Ooo mcm tu ropenye.. Nasib la endon sebelah tuuu.. :)

    ReplyDelete
  11. siapakah anda di sebalik anon ?
    balik raya 19 ogos nie =)

    ReplyDelete
  12. huhuhu..bestnyerr shopping2..lagi2 dkt nk raya ni

    ReplyDelete
  13. kann =D best kalao ad duit lahh . hahaha

    ReplyDelete
  14. dialog auntie tuu. auntie tu cakap or zharif yang cakap? HAHA

    ReplyDelete

Home