Sunday, August 7, 2011

Nak makan Maria Elena !

Assalamualaikum !
X jawab dosa , kalau jawab sayang 

Maria Elena did awesome , Zharif Azis did awful !

Sorry Annas , pinjam gambar sis Maria . Jangan marah tau . Nanti x comel =P

Seperti semua sudah sedia maklum , Maria Elena adakan satu contest nie .
First time dengar i was like " Wahhh ! Nak join , nak join . " 

Tapi x sure lagi sebab aku kan dekat matrik . So masa agak terbatas .
Then tunggu advertisement dari Maria sendiri . Coz nak tau lebih lanjut pasal contest nie .


Balik selangor 19 Ogos . Bila nampak je 20 Ogos tu muncul , aku terus call ibu aku .
" Ibu , cancel appointment braces . Zarep nak pergi majlis berbuka puasa "

Nampak x confident level aku tu tinggi sangat ? Padahal belom join contest nie lagi .
Then aku hantarlah gambar paling peliks yang pernah adik aku snap kan . Muahahaa .


                          " Nak berbuka puasa dengan Maria boleh ? "

Masa nie umur aku 17 tahun . Budak-budak Myspace might be familiar with this photo .
Gambar nie pernah mencetuskan kontroversi suatu ketika dulu =='

Aku nie kalau buat muka scary , mengerikan kan sangat . Sampai korang x lalu nak makan nasi .
Tapi bila dah buat muka handsome , terlampau italian vogue pulak . Muahahaa .
Jom lempang Zharif Azis secara berjemaah . Ohh yeahh =D

Tapi jangan risau , aku masih lagi waras . Belom gila lagi .

                                   Ini lah wajah aku sewaktu aku normal 

Aku betol-betol berharap aku menang kali nie . Aku nak jumpa Maria sangat-sangat .
Well hello ! Sape yang x nak jumpa wanita yang paling ohsem macam Maria nie ?


So sekarang apa yang perlu korang buat untuk bantu aku menang ialah dengan menge-LIKE .
Cara nya mudah je . Ikut langkah-langkah berikut ,

 Step 1 : Like Odisi Studio page first . Click HERE .
 Step 2 : Find the most ohsem photo which is my photo . Clik HERE .
 Step 3 : Tepuk tangan ramai-ramai sebab dah LIKE gambar paling ohsem . Yeayy !

Mudah kan . So apa tunggu lagi ? Cepat lahh . Tarikh tamat LIKE 17 Ogos nie .
Yang lain kalau berminat nak join contest nie pon boleh , tapi jangan ohsem-ohsem sangat tau .
Nanti gambar aku pulak yang kalah . Muahahaha .

p/s : Thanx to Hasyaa Fnd kerana menjadi orang pertama LIKE photo nie . Teharu =D

                             PESANAN PENAJA


               " Penantian menunggu waktu berbuka satu penyeksaan "

Btw , adik perempuan aku tu lah yang snap kan gamba gila aku tu . Ohsem kan ?
Tu je untuk kali nie . Harap korang sudi tolong . Aku x nak paksa .

Yang baik datang dari Allah , yang buruk datang dari syaiton nirajim .
Sekian ,

24 comments:

  1. gud luck ntuk contest to yerp :).lagu blog aten snsd-mr taxi

    ReplyDelete
  2. thanx aten =D

    owhh oke2 . thanx . sedap jugak lagu tu .
    terkesima pulak dengar . padahal x berapa minat artis korea .

    ReplyDelete
  3. Zharif, title entry ni macam salah je kan. haha. nak makan dengan maria elena ke nak makan maria elena? hoho, btw, i wish good luck for you :)

    ReplyDelete
  4. hahaa . x salah . emmang saja buat mcm tu . muehehehee =D

    thanx =D

    ReplyDelete
  5. untung la hensem t trus jadi bf maria elena tuh. .~

    ReplyDelete
  6. sabo je laaaa... bulan puasa pun nak prank prank ke?... hahahaha but i like :D

    ReplyDelete
  7. eh..i gotta say..hensum lah luu... walopon gmbr anta kt maria cam kureng!:)) well done bro.. nmpk u join kontest ni ngn ikhlas.. x harap vote melalui rupe..hik3

    ReplyDelete
  8. fathi : maria is not single . dia sedang in a relationship dgn adek fatin liyana . ohsem =D

    aswad : prank2 apa ye ? x paham .

    anon : thanx =D sometimes , yg peliks tu lah yg dpat perhatian . huhu

    ReplyDelete
  9. ohh ada nampak contest ni kat blog kak mariaa :p nah nah amik undian! :p goodluck okay! :D

    ReplyDelete
  10. nk jmpe jgk..nk jmpe jgk..hehe..

    ReplyDelete
  11. join la contest tu . maseh terbuka untuk join . =D

    ReplyDelete
  12. kalau tunggu sangat berbuka tu mmg ase letih.
    hurm,m wah ade pic lucu ade pic acho..kelas la ko bro !

    ReplyDelete
  13. memang tersangat terseksa kann .

    hahaaa . just being crfeative ouhh .
    tenQ =D

    ReplyDelete
  14. pls help me,i really want to go iftarrr with Maria. I'm insist because the dateline is tomorrow and i'm not top 15 yet . i'm on 24. just pls pls i beg uuuu. Meeting maria is a big things for a bloggers


    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=233849829986421&set=a.233552176682853.58634.198589603512444&type=1&ref=nf

    ReplyDelete
  15. done already =) n dah dpat tempat pon kan =) congrats

    ReplyDelete
  16. gambar bawah sekali yang pakai sweater merah tu zharif?
    seriusly lain gilaa kot. nampak lebih muda. Hihi :)

    ReplyDelete
  17. owhhh yg tu , gamba msa form 5 la deeba =P

    ReplyDelete

Home