Saturday, August 20, 2011

Taktik kotor =P

Penat semalam x hilang lagi . Sampai rumah jam 12.30 malam .
Tapi ada something yang membuatkan aku bersemangat nak hidop hari nie . Ececeyhh ~


                                                   Inspiration from Dani n Annas Easkey 

Title entri pon taktik kotor . Mesti lah kene ada gambar something yang "kotor" . Hahaha .

                                                 BB Najwa , congrats =) U got it . See u soon .

Meeting Maria is a big thing for bloggers . Perasaan tu macam , " Ahh x boleh ketinggalan nie "
This is not taksub , but this is so jakun to meet Maria Elena . HAHAHA
It's a big different between TAKSUB and JAKUN okey . Take note !

Acc aku yang aku deactive pon aku active kan balek semata-mata nak like pic tu . CLICK
X ketinggalan juga , acc FB adek-beradek aku . Siap call ibu aku suruh mintak kan password .
Gigih kan ? Sila kagum sekarang 0_0

2 hari before the contest tamat , gambar aku lambat bebeno nak naik .
Orang laen dah sampai beribu-riban . Aku still stuck dekat 700+ .

                                                              Dah sangat terdesak nie ==' 

Then banyak lah nampak ada orang komen " Exchange vote ? PM me " . Aku pon cuba lah .
Tau x apa itu exchange vote ? Mula nya aku pon x berapa nak paham .
Namun setelah adakan sedikit penyelidikan , aku menjadi tersangat pakar .
Kan bagos kalau aku tau benda nie dari awal . Huhu =)

Exchange vote nie macam , bertukar-tukar LIKE lah .
Nak berapa LIKE depends on how many LIKE yang korang boleh bagi .
Which means , kena lah ada banyak acc dekat dalam tangan .
I got 9 acc yang aku tau email and password So , start counting lah . HAHAHA

                     Before 12 midnight , ada 905 likers . Tapi result 902 je . Peliks.blogspot 
                                            Xp , yang penting aku di tangga yang ke-10

Eh , bukan aku sorang je yang buat macam nie . Contestants laen pon sama .
Ingat aku x tau lettewww . Muahahaha . Kantoi sudah =P
Xp , aku paham . Semua berlumba-lumba nak dapat kan top 15 kan . Kira halal lah =P

                                                                     Winners top 15

All the hard work now paid off . I'm going to meet Maria today =)
Which Maria ? Mariah pulau Carey ? Maria ozawa ? Maria Tunku Sabri ? Maria menado ?
No no no . This one is Maria elena . ohh yeahh =)

Aku nie jenis malas nak bukak email . Selalu , bukak laptop je , terus on FB n bukak blog .
Email memang haram nak bukak . Semak dengan notifications FB dalam tu . 

Odisi studio telah membuatkan diriku wajib bukak email hari nie .
Ada perkara penting dalam tu . Nasib baik aku baca status page tu . Huh !
Kalau x memang melepas nak buka puasa dengan Maria Elena .

                                                              Perli nampak =D

And i'm still wondering , what cloth i should wear hah ? Adeii . Confuse =='
Aku ingat nak pakai baju melayu kaler pink tu je

Fine , aku boleh masok fashion police sebab asek ulang tayang je pakai baju yang sama .
But who cares ? Aku bukannya nak menang baju tercantik , tervogue or ter-everything pong .


                                 PESANAN PENAJA 

                                  " Congratulations to all winners 
          n don't give up for those yang x dapat . Next time cuba lagi ye .
                         Thanx voters , thanx beautiful creatures . 
                                              U guys ohsem ! "


15 based on LIKE , 2 favourites by Odisi , 5 pick up by Maria itself . 
Total 22 people . See you there ! 

Aku harap ayah aku tau jalan nak pergi ke sana . Aminn .
Yang baik datang dari Allah , yang buruk datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

12 comments:

  1. Tahniah drpd ADI's Gift Shop :)
    Jgn lupa bwk balek gmbar byk dr sana ya

    ReplyDelete
  2. aku tk phm knape gmbar taktik kotor tu tiba2 ad dlm entri nih (-.-ll)
    not relates

    ReplyDelete
  3. segan nak amek gamba dgn dia . lag pon aku cuma pakai kamera murah ja . rasa mcm nak nanges kalau keluar kan . hahahaaa

    ReplyDelete
  4. haha , kotor pun kotor la , nnt boleh basuh guna sabun daia . ;D

    tahniahhhh !

    ReplyDelete
  5. congratss.kirim salam kat maria elena. ilove her tooooo!hehe

    ReplyDelete
  6. haikall : guna clorox lag berkesan kot . hahaha . thanx =D

    echa : kak maria ckap , waalaikumsalam kpd sesape yg kim salam kat dia =) huhu . thanx =)

    ReplyDelete
  7. waaaaaa~
    aq tak paham, tapi wat2 paham.
    ngee~

    ReplyDelete
  8. blog running.*walking fast* hahaha
    kayy congrats too. mmng terdesak pon time tu, cos MARIA ELENA IS AWESOME ! kan kannn.tatik kotor for kebaikan takpe kan :3

    ReplyDelete
  9. yeahh . mmg msa tu sehabes baek nak dpat kan top 15 . huru hara jad nya =) maria tersangat ohsem =D

    ReplyDelete

Home