Saturday, October 22, 2011

Contest DANIAL ADIE : SISPA

Assalamualaikum !

Okey kali nie nak masuk contest . Contest apa ?
Kau x nampak besar-besar title yang aku tulis tu ? Rabun dah ke ? Kesiann =P


Errr contest senyum-senyum pulakk . Haikal jahat tag nama aku .
Nak tengok aku senyum lagi lettewww . Foinee .

( Worst nightmare : CLICK )

Hahaha xd lah . Gurau ja . Dah lama x masok contest kat blog .
Dulu pernah masok sekali tapi kalah , terus down . Putus asa merajuk xnak join contest lagi .

Aku pertaruhkan gambar nie 

Kalau korang ketawa memang aku sekeh sorang-sorang 

Okey nak kne tulis slogan . X tahu nak karang ayat apa sebab dah lama x belajar B.Melayu .
Kalau agak-agak ayat aku kedengaran seperti skema ayam je , terus lempang oke ?

" Terkadang , senyuman palsu terukir apabila 
cuba untuk jaga hati kawan kita , bila terpaksa dengar dia bercerita 
kisah cinta dia sedangkan dalam hati menyampah 
nak dengar dan tak nak tahu pon "
( cukup-cukup 25 perkataan )

Ohh yeahh . Rasa sangat lega bila dah berjaya karang ayat tu . Muehehe .
So macam mana nak dapat kan senyuman ikhlas dengan senyuman fake nie ?

Gambar dengan senyuman ikhlas 
Unknown : Zharif , kau nie hensem nya . Comel pulak . Rasa macam nak cubit je pipi kau .
Zharif : Laaa ye ke ? Xkan baru tau kot . Alolo terima kasih lah ye . Susah-susah je puji .

Gambar dengan senyuman fake 
Unknown : Zharif , kau nak tau , tadi kan aku pergi dating dengan awek aku .
                   Makan nasi lemak pakcik 4flat harga 40 sen je . Rasa macam sweet sangat .
Zharif : Owhh ye ke ? Errr bagos lahh . Kagum nya aku . Lagi ? ( Dengan nada sangat terpaksa )

( FYI , aku x berniat nak attack sape-sape . It's juat an exampleSo kalau terasa , kau punya pasal lah . HAHA )

Aku segan sebenarnya nak upload gambar senyum-senyum nie . Buruk kalau aku senyum .
Aku kan pakai braces . Sebab tu aku lebih suka buat muka serious daripada senyum .
Bukan sebab aku sombong ye .

I feel sexy when i make my face like this . Lempang plisss =)

Aku nak tag @FATHI dengan @DEEBA .
Yang lain kalao nak join , pon boleh pon boleh . CLICK untuk keterangan lanjut .

PESANAN PENAJA 


" No matter how bad it looks , how ugly it looks , keep smiling "

PSPM totally make me crazyGudluck kepada semua budak-budak matrikulasi . 
Last post for this month ( perhaps ) 

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim . 

Sekian , 

18 comments:

  1. grrr zharif sangat sweeet , serious sweet bila dia buat senyum tu , lagi-lagi nampak braces dia . hehe

    saya tak jahat lah , :P

    goodluck !

    ReplyDelete
  2. hahahaa perli =P xnak kawan

    haikal memang x jahat pon . baik je . thanx tag .

    gudluck for the contest gudluck for pspm =)

    ReplyDelete
  3. Dear Zharif..

    Thanx so much for joining My Contest..

    Appreciate it..

    bdw, eventho u wear braces, but still u've a beautiful smile.. Like ur p/s,,

    Best of luck ya..

    ReplyDelete
  4. thanx =)

    #daniel adie singgah , pengsan jap 0,o hihi

    ReplyDelete
  5. Abg Zharif ! we're participant now ! gud luck ! ^_^

    ReplyDelete
  6. hihi . sweet

    saya dah ketawa dpn pc .

    kejar dan sekeh leerr ~ haha

    ReplyDelete
  7. eh hensem la :P hahahaha
    follow sini :)
    btw..all the best nad gud luck

    ReplyDelete
  8. eh hensem la :P hahahaha
    follow sini :)
    btw..all the best nad gud luck

    ReplyDelete
  9. eh hensem la :P hahahaha
    follow sini :)
    btw..all the best nad gud luck

    ReplyDelete
  10. zac : hihi terima kaseh =)

    miss kinah : thanxx =)

    ReplyDelete
  11. izzati : sokey la . gelakk je =) hihi

    ReplyDelete
  12. gud luck yer~ =)

    *nak lempang?? meh,meh! haha

    ReplyDelete
  13. thanx =) lempanglah lempanglahh . hihi

    ReplyDelete
  14. wah ade peluang zharif azis nak

    menang


    =D

    ReplyDelete

Home