Sunday, October 9, 2011

Kau nie asek balik je !

Assalamualaikum !

And again , Zharif Azis pulang ke kampung halaman tercinta =)
The feeling was totally ohsem u know . Ohsem ! ( sebut dengan nada sexcited okey )

Balik dengan Ummi lagi . Sebab dia pon suka balik rumah macam aku .
So kira best lah sebab ada partner nak balik rumah . Kalau sorang-sorang takot lah .
Aku takot kene culik . Itu ja . Aku kan comel . Okey lempang sekarang . Bye =P

Comel kan ?

Balik pon sebab ada hal . Aku nak uruskan penangguhan PLKN aku nie .
Dari hari tu x terbuat-buat . Malangnya , surat pengesahan belajar tertinggal dekat matrik .
So lupa kan pasal surat penangguhan . Jom kita enjoy ! ( Awww , kegedikkan nora danish melanda )

Pagi sabtu , pergi jalan-jalan dekat Jusco Bukit Tinggi jer . Naik bas pulak .
Memang best lah citer dia kan . Mujur mat-mat bangla dekat banting nie x bangon lagi .
Kalau x , confirm bas tu penuh dengan dorang punya suku kaum =='


Pergi dengan dorang bertiga . Makan-makan , jalan-jalan , usha-usha barang tapi x beli =='
Dari jam 12 tengah hari sampai lah dekat jam 5 petang baru lah balik .
Sangat membuang masa . Padahal exam semua dah dekat . Boleh pulak jalan-jalan .
Dorang semua umur 17 tahun . Aku je yang 18 . Rasa tua pulak tetibe =(

Tergoda x ? 

Then pergi makan dekat kenny rogers roasters . Memang sodap x terhingga =)

" Terima kasih Faries sebab belanja kitorang semua "


Then terjumpalah kawan kelas aku . Lama gila x jumpa dorang . Rindu tahap cipan kot =)



Aku memang suke show off braces =='

Aku ingat nak tinggal kan laptop dengan broadband dekat rumah . 
Konon nak study hard for final exam lah kan . Tapi malang nya , aku x sanggop T,T

Lepas nie dah x balik selangor dah kot . Tapi x janji lah . Tengok lah macam mana nanti .
Si Ummi nak balik selangor lagi dalam masa yang terdekat nie ==' Haihhhh ......
Lagipon aku segan lah dengan cikgu hensem , asek muka aku je yang mintak tandatangan dia .

Fine hensem =='

Cikgu hensem jangan risau , kalau saya balik rumah , saya mesti bawak buku physic .
Buku laen saya x bawak balik , cuma buku physic je yang saya bawak . Kagum lah sikit =)

Tapi saya cuma cakap saya bawak je kan ? Saya x cakap saya buat . Muahahaha =P

PESANAN PENAJA 

( Gambar buruk sangat tu yang aku remove, wakakaka, 29/9/2013 )

Sebelom tu , aku nak cerita sikit cerita lucu , memalukan tapi still comel =)
Bas aku tadi jam 3 petang nak pergi ke butterworth . Entah macam mana , aku terlambat .

Masa aku sampai je dekat klang sentral tu , bas tu dah start gerak . Arghhh !
Dengan gaya yang penoh comel , aku berlari bersama beg gedabak kejar bas tu . 
Sangat memalukan . X tau macam mana nak berhadapan dengan orang awam lepas nie =='

" Zharif Azis , be punctual next time . Don't be late again ! "

Itu je lah untuk kali nie . 
Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

2 comments:

Home