Saturday, November 26, 2011

Hello semester 2 ^__^

Assalamualaikum !

Guys , semester 2 dah pon bermula !! ( Tanda seru menunjukkan perasaan excited )
Alhamdulillah , dapat lecturer-lecturer yang ohsem ! But not all lecturers ohsem actually .
Ada yang annoying , errr . I won't mention the lecturer's name here .

Adakah cikgu tu ? Cikgu tu agak nya ? Eh tak tak , mungkin cikgu yang tu . 
Ahh mana satu nie ?

Masa first day kuliah , semua orang sexcited sebab nak tau lecturer mana yang akan ajar .
But i'm not really excited because my cuti untuk berseronok-seronok dah tamat . Damn it !

Let's start with biology lecturer , Hurmmm lecturer untuk kuliah amat lah boring . Mengantok !
Tersenggok-senggok . Rasa macam nak bawak bantal dengan botol susu masuk lecture hall .

I miss my previous bio lecturer , Pn. Shaharum ={ 

But no worry , because Pn.Shahrum still mengajar kelas tutoran aku . I'm freaking happy =)
Kelas kitorang sepatot nya dapat lecturer lain tapi Pn.Shahrum fight for our class . Wahh terharu .
Semester 1 dengan semester 2 dapat Pn.Shahrum , memang terbaek lah kan . Congrats H4P1 !

Adakah anda semua masih ingat akan lecturer yang aku panggil cikgu hensem ? Masih ingat ?
Alhamdulillah , dia dah x mengajar kelas tutoran aku . Dia cuma ajar kelas amali jerp .

Alolo comel >__<

Kelas amali pulak jatuh pada hari isnin dan semester kali nie , hari isnin 5 kali cuti .
So Zharif Azis sangat gembira . Rasa macam nak pasang lagu bad romance joget-joget kat bilik .

Ehh korang-korang yang kat luar sana , pliss n pliss keep it as secret okey ?
Jangan sampai cikgu hensem tau benda nie . Nanti dia ngamok pulak . Seram >__<

I love my physic lecturer for tutorial class yang sekarang nie . She's super duper awesome !
Nama dia Pn.Halimahton kalau x silap . X brape nak hafal nama lecturer lagi .

This is my new physic lecturer for kuliah =) 
menggantikan tempat cikgu hensem 

Now turn chemistry pulak atau nama melayu nya kimia =='
Lecturer untuk tutoran dapat En.Ibrahim . Rasa semua budak KMPP kenal kot .
Aku tengok cikgu nie agak garang sikit . Itu bermaksod latihan tutor aku kene siap kan .

Sebelom nie dengan En.Shahnon , aku x buat tutor pon x pa . Dia x marah sebab dia baik sangat .
Aku tidur depan dia pon dia x marah . Sebab tu aku sayang cikgu Shahnon =)

En.Shahnon

En.Shahnon nie suka menyanyi . Kuliah dulu pon dia ajar masa semester 1 .
Sekarang kuliah yang ajar Pn.Norhayati Abu Bakar . Lecturer nie pon best .
Kira aku boleh faham lahh sebab dia suka ajar satu persatu . Dan sangat detail =)

Math paling xleh bla . Semester 1 dengan 2 , lecturer kuliah dapat lecturer chinese .
And seperti biasa , memang x faham lah kan apa yang dia ajar . Errr

Mr.Lim , lecturer kuliah semester 1

Kelas tutoran pulak dapat cikgu perempuan yang tengah mengandung but belom buncit lagi .
Cikgu nie agak garang . Uwaaa kene siap kan latihan tutor sebelom masuk kelas .
Macam mana nak buat kalao satu haper pon x faham masa dekat kuliah T,T

Walau apa pon , aku tetap sayang semua lecturer aku . Nak dapat berkat lah kata kan . Hahaha
Eh tak tak , aku ikhlas nie , tolong percaya pliss >__<

Nak jugak amek gambar >__<

Hari nie outing beli buku tulis , alat tulis , pewangi baju dan perlu ke bagi tau semua nie ? Bye .
Nak gunting rambut tapi masa x mengizin kan . Duduk dekat McD berjam-jam .
Guna wifi free , so manfaat kan untuk download video-video lagu banyak-banyak .
Nak gune broadband yang ada nie , haihh tunggu christmas taun depan pon belom tentu siap .

PESANAN PENAJA !


" Salam 1433 Hijrah , semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelom nya
Aminn "

Isnin nie cuti awal muharam . Ingat nak balek rumah tapi duit xde pulakk .
Hurmm terpaksa lah duduk kat matrik nie . Nak buat macam mana , terima je lahh T,T

Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

10 comments:

  1. shaharum.. shahnon.. shahmun.. haish

    ReplyDelete
  2. cikgu shaharum ,. cikgu bio amali I sem 2 ni . :) welcome back, sem 2 ! haha XD

    ReplyDelete
  3. adil : mna da shahmun >__<

    putryteya : cikgu shahhrum best kan ^__^

    ReplyDelete
  4. takpe. cikgu seksi ada, menggantikan cikgu hensem :)

    ReplyDelete
  5. tukar-tukar cikgu meh ? seronoklah :P

    ReplyDelete
  6. syahirah : betol betol betol =)

    aliff : a'ah , perlis x tukar ke ?

    ReplyDelete

Home