Sunday, October 30, 2011

Tourist comel sesat di Penang

Assalamualaikum ! 

Bertemu lagi dalam rancangan , mari menyibok . Okey xlawak pon . Lempang =='
Eh eh , ter-updated blog lagi lah , peliks.blogspot betol kan .

Besok exam , hari nie updated blog , curlasss kau jahh
Actually , i kan nak citer kat u'oll nie ( sejak bila aku tulis bahasa nyah nie . Runsing o,0 )


Aku outing hari nie , emergency sangat . Orang nak bersalin pon x terdesak macam nie tau .
Aku x pergi pon Jusco , jauh sangat .  Aku pergi Kailan je , dekat dengan Hotel Seri Malaysia .

Peta ini salah ! 

Dengan gigih nya , pagi-pagi dah mandi , copy paste peta dekat group KMPP .
Aku niat nak jalan kaki je . Save budget sikit . Hihi
Sebab tu aku pakai baju biasa-biasa je . Takut ada orang usha nanti . Aku kan comel >,<

Di pertengahan jalan , xtau nak pergi mana , totally different from the real road .
Sape lah yang mereka peta tu , memang aku rasa macam nak lenyek-lenyek je muka dia .


Tengok itik tu , comel kann . Dia tengah kibas-kibas kan sayap dia masa nie .
Dalam hati rasa macam nak tolak je jatuh longkang . Mesti best . Muahahaha =)


Tengok anjing-anjing tu , macam xde tempat lain je dia nak parking . Acano aku nak jalan nie ?
Nak sangat jalan kaki , lalu perumahan orang cina pulakk . Hambekk kau !

Tapi xpe , by 9.30 something , setelah bertarung nyawa hampir setengah jam berjalan .
Aku sampai jugak ke destinasi . Terus joget-joget depan tu  <--- Okey yang ini tipu , tolong jangan percaya 

Try rasa KFC tom yam , sodap sehingga terkinja-kinja =) 

Apa yang emergency sangat sampai kene outing hari nie ? Semua mesti nak tau kan .
Dah tau sangat dah . Korang nie , gelojoh sungguh . Sabar . Aku nak habaq lah nie .

X boleh ayu lagi ke Zharif Azis oi =='

|
|
|
\/

Comel nya , Handsome nya , semua nya lah =)

Aku pergi gunting rambut je lahhh . Hihi .
Nak tengok gambar yang lebih hensem ? Pergi dekat Facebook page aku .

Okey cerita pon tamat , jam 12 tengahari sampai ke kolej tercinta ( Dengan nada terpaksa )
Aku naik bas balik tu , x kuasa nak jalan kaki lagi nak berjumpa dengan anjing-anjing tu . Huh

PESANAN PENAJA !


" Congrats Maria =) Jangan lupe jemput ye bila kahwin nanti "
( Muka x malu mintak-mintak , tapi betul-betul berharap ^^ )

Semua orang dok post dekat fan page Maria Elena is Greek Helen , aku exclusive sikit .
Aku post dekat wall FB Maria sendiri . Mampu ? Muahahahaha

Detik bersejarah 28 Ogos 2011 

Okey dah , nak sambung baca buku .
Hope everything goes well . Aminn . Wish me luck ya !

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Thursday, October 27, 2011

Menjawab soalan ?

Assalamualaikum !

Study week tamat sudah , besok bermula lah final exam semester pertama .
Sangat tension , banyak lagi topik belom cover .

Boleh ke aku jawab nie ? 

Paper english last week pon macam apa entah aku jawab .
Masa amat mencemburui aku . Nak buat essay bagi 1 jam 30 minit je ? 2 karangan pulak
Apa nie bro , gua nak buat ayat pendahuluan je ambek masa 10 minit . Agak-agak lah bro

Soalan nya sama lah dengan soalan MUET speaking aku . It's about social networking sites
Masa MUET hari tu , aku ingat lagi aku cakap macam nie ,

" For a shy person like me , i do blogging to express my feeling " 

Kemain senyum je aku masa tu , sebab aku dapat points on social networking sites .
So aku fight betol-betol masa discussion tu , x nak kalah lah katakan . Kesimpulannya ,
" Social networking sites is the most suitable for youth like us to express our feeling "
Aku punya points dijadikan kesimpulan masa akhir discussion tu . I won baby !

Actually x penting pon menang kalah ==' , yang penting how u elaborate ur points , itu je .
Cuma rasa puas je lahh sebab berjaya mempertahankan points kita daripada di bangkang .
Sape yang ambek MUET speaking test pada 19 november jam 7.30 pagi mesti gembira kan ?


Okey , sekarang masa untuk menjawab soalan . Aku telah di tag oleh cik deeba comel .
So aku nak kene balas tag lah kan , alang-alang dah buat post nie . Terima kasih tag =)

1- How many brothers and sisters ?
Adik-beradik aku ada 5 je . 1 lagi dalam proses , eh ye ke ? pandai-pandai je aku nie .


2- What is ur bestfriend date of birth ?
I got many best friends tapi yang paling rapat semestinya lah budak yang lahir pada 13 jun 1993 .
Orang nya adalah secret . Pandai-pandai lah korang teka birthday sape yerp . Hihi

3- Do u love cat ? 
Aku sangat suka kan kucing =) Ada banyak sangat kucing kat rumah aku . Almost 15 kot .

4- What is ur mother's name ?
My mother's name is Rahayu Bte Ahmad . Hampir sama dengan nama mak mertua . Opss !


5- Do you have an account facebook ?
Kau gila budak sekarang x ada acc facebook ? Semestinya ada ----> Zharif Azis Hensem

6- How much followers do u have ?
Ada la dalam 400+ ketul je . Kalau ramai followers pon tapi dorang x baca blog kita , apa guna ?

7- Do u love photography like me ?
Sangat suka . Sebab nak jadi model jauh sekali so feeling-feeling model pon jadi lah =='

8- Who is ur favourite artist ?
Aishwarya Rai ( Miss world 1994 ) Unik sebab jarang indian people ada kaler mata macam dia .


9- Iphone 4 or Ipad 2 ?
Kalau aku pilih pon bukan korang nak belikan untuk aku kan ? Aku x mampu dan aku sedar .
But I prefer Iphone 4 than Ipad 2 . Datin-datin di luar sana yang sudi sponsor , pliss call me ya =)

10- What is ur favourite tv programme ?
America's Next Top Model kot . Errr malu nyaaaa . Kenapa mesti tanya soalan nie , ishhh !
Aku suka tengok model-model tengah catwalk . Try tengok Molly from cycle 16 last episode .
Dia pakai baju kaler merah dengan spec mata besar , pergghh ! Sexy siot gaya jalan dia . Bye

11- What are your sweet memories with ur friends ?
Main baling-baling tepung masa birthday party Diela Cifela =) First time kot buat macam tu .


Fuhh , soalan SPM pon x susah macam nie . Sape-sape nak join , cuba lah jawab .
Malas nak tag nama sebab x tau nak tag sape .


PESANAN PENAJA !


" Skema itu hot "

Ada macam Katy Beth Terry tak ? Hahaha .
Okey ini last post for this month . I am really2 sure . Seee ya !

Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Saturday, October 22, 2011

Contest DANIAL ADIE : SISPA

Assalamualaikum !

Okey kali nie nak masuk contest . Contest apa ?
Kau x nampak besar-besar title yang aku tulis tu ? Rabun dah ke ? Kesiann =P


Errr contest senyum-senyum pulakk . Haikal jahat tag nama aku .
Nak tengok aku senyum lagi lettewww . Foinee .

( Worst nightmare : CLICK )

Hahaha xd lah . Gurau ja . Dah lama x masok contest kat blog .
Dulu pernah masok sekali tapi kalah , terus down . Putus asa merajuk xnak join contest lagi .

Aku pertaruhkan gambar nie 

Kalau korang ketawa memang aku sekeh sorang-sorang 

Okey nak kne tulis slogan . X tahu nak karang ayat apa sebab dah lama x belajar B.Melayu .
Kalau agak-agak ayat aku kedengaran seperti skema ayam je , terus lempang oke ?

" Terkadang , senyuman palsu terukir apabila 
cuba untuk jaga hati kawan kita , bila terpaksa dengar dia bercerita 
kisah cinta dia sedangkan dalam hati menyampah 
nak dengar dan tak nak tahu pon "
( cukup-cukup 25 perkataan )

Ohh yeahh . Rasa sangat lega bila dah berjaya karang ayat tu . Muehehe .
So macam mana nak dapat kan senyuman ikhlas dengan senyuman fake nie ?

Gambar dengan senyuman ikhlas 
Unknown : Zharif , kau nie hensem nya . Comel pulak . Rasa macam nak cubit je pipi kau .
Zharif : Laaa ye ke ? Xkan baru tau kot . Alolo terima kasih lah ye . Susah-susah je puji .

Gambar dengan senyuman fake 
Unknown : Zharif , kau nak tau , tadi kan aku pergi dating dengan awek aku .
                   Makan nasi lemak pakcik 4flat harga 40 sen je . Rasa macam sweet sangat .
Zharif : Owhh ye ke ? Errr bagos lahh . Kagum nya aku . Lagi ? ( Dengan nada sangat terpaksa )

( FYI , aku x berniat nak attack sape-sape . It's juat an exampleSo kalau terasa , kau punya pasal lah . HAHA )

Aku segan sebenarnya nak upload gambar senyum-senyum nie . Buruk kalau aku senyum .
Aku kan pakai braces . Sebab tu aku lebih suka buat muka serious daripada senyum .
Bukan sebab aku sombong ye .

I feel sexy when i make my face like this . Lempang plisss =)

Aku nak tag @FATHI dengan @DEEBA .
Yang lain kalao nak join , pon boleh pon boleh . CLICK untuk keterangan lanjut .

PESANAN PENAJA 


" No matter how bad it looks , how ugly it looks , keep smiling "

PSPM totally make me crazyGudluck kepada semua budak-budak matrikulasi . 
Last post for this month ( perhaps ) 

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim . 

Sekian , 

Monday, October 17, 2011

Capital "S" week

Assalamualaikum !

Study week dah pon bermula , so Zharif Azis , x sedar-sedar lagi ke ?
I want to change the term of  "study week" to "S week"

Studying

Somebody help me please ?

For sure lah kene study kan , exam pon dah dekat .
Kang x study apa pulak kata orang kampung . X gitu ? 
Semua nak dapat result bagus kan ? So study lah erk . 

Eh eh aku nie punya lah nasihat kan orang , kau tu ada study ke Zharif Azis oi ?
Errr kita skip dulu lah erk soalan nie . Segan lah nak jawab . Hihi 

Sleeping

z z z Z Z Z Zharif Azis . . . . 

Ini perkara wajib yang perlu dilakukan . Tidur dapat merehatkan segala anggota tubuh badan kita .
Kalau anggota badan kita penat , macam mana otak nak berfungsi dengan baik ? 
Ewahhh bermadah pulak Zharif Azis nie . Lempang sikit =)

Tapi terus terang wa cakap sama lu brader , time nie jelahh dapat tidur lama-lama .
Jadual kat matrik pack sangat . Nak dapat tidur lama tu memang jarang sangat .
So guna kan minggu ini sebagai minggu membalas dendam . Hahahaha

Skype-ing

Kawan baik facebook =)

Skype juga merupakan antara benda wajib yang perlu kita lakukan untuk mengubat rindu di hati .
Skype lah dengan family anda , sekiranya mereka duduk berjauhan . 
Itu pon kalao family korang maju reti guna komputer . Boleh lah ber-skype2 .
P/S : My mom x tau sangat guna komputer . Sedihh nak naneshhh . Uwaaaaa

Youtube x bukak langsong demi untuk menjimat kan penggunaan broadband . 
Supaya dapat skype dengan lancar . Sila kagum sekarang =)

Sexy-ing

This is not me ! ( Tolong percaya )

No no no ! Jangan pernah sesekali lakukan ini . Sangat x boleh . Haram u know !
Lebih-lebih lagi dekat matrik nie . Kita datang sini untuk apa ? Untuk belajar kan ?
Jangan nak mengade-ngade , tergedik-gedik nak pakai seksi-seksi kat matrik .

Mata laki semua nya agak liar . Begitu juga saya . Err malu nya nak mengaku (Tutup muka)
Labuhkan tudung anda , longgar kan baju-baju anda . Xmo cekci-cekci . Allah marah =)

Solat

Elehh tomei nya Zharif Azis nie =='

Dah study tu , jangan sampai tinggal solat . Solat 5 waktu kene jaga .
Baru lah apa yang kita baca , dapat keberkatan dari Allah .
X lupa juga , jangan lupa mengaji , solat-solat sunat selok-elok nya di buat .
Supaya dapat menampung ibadah-ibadah wajib kita di akhirat sana .

Okey dah cukup . Aku x tahan baca ayat skema ayam aku nie . 
Mesti antara korang semua dah ada yang termuntah-muntah kan sekarang ? 
( Aku tulis nie x bermaksod aku buat , so jangan pernah cakap " macam lah kau buat zharif azis oi" )

---------------------------------------------------------------------------------

Ini je yang dapat aku senarai kan , banyak lagi sebenarnya , tapi malas pulak nak mengarang .
Yang pasti , jaga kesihatan , jangan sampai x makan okey =) 
Ber-facebook itu pasti . Hidup tanpa facebook ibarat hidup tanpa oxygen . Amboinyaa peribahasa

Pagi tadi ada taklimat peperiksaan dekat dataran , agak panas . 
Aku duduk betol-betol dekat tempat matahari terbit , Memang best lah cerita dia kan .
Habis x comel dah . Berpeluh sana-sini . Tapi jangan risau , berpeluh itu sexy . Muahahaha

Slip peperiksaan =)

Sape periksa dekat bilik tutoran 30 ? Kita satu bilik . Hihi .  See u there
Jangan tiru aku tau sebab nya aku pon 2x5 blurr macam korang =='
Tapi kalau kertas objektif tu , jangan lah kedekut x bagi tengok . Sharing is caring kan ?

Buat Tuan pengarah , En.Khairi Bin Jalun (KJ) , terima kasih di atas ucapannya pagi tadi .
Ucapan yang cukup panjang dan Zharif Azis memang suka sangat . Serious x tipu .
Rasa macam nak hentak-hentak kepala kat dinding ja =='


Oh ye KJ , baca mesej yang saya terima nie . Salah satu pelajar anda sedang memerli anda . 
Cepat bagi hukuman dekat Mokcikk Ummi Hanni =) 

PESANAN PENAJA


" How's about my heart ? "

This post is actually just for fun . Coz we all usually get stress during study week .
So let us rest our mind for a while by reading this post , take a deep breath .
And shake our body a little bit . Enjoy !

Makin dekat nak exam , makin aktif pulak aku ber-blogging nie . Apapon x boleh =='
Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Thursday, October 13, 2011

Speak up for MUET !

Assalamualaikum !

Tau apa itu MUET ? x tahu ? Dah agak dah mesti korang x tau .
Apa yang korang tau ? Online je tau kan . Errr

Apa itu MUET ?

MUET stands for Malaysian University English Test .
MUET merangkumi speaking , reading , listening and writing . Ambekk kau !

Speaking test aku next week . Reading , listening and writing semua tu next month . Huh =='

Schedule

So , starting from now , i need to speak using english language you know .
Sorry Bahasa Melayu , i need to lupakan you buat sementara waktu .
Nampak x yang aku nie perosak bahasa ? Slap , DUSH DUSH !!

Aku kene buat MUET nie betol-betol sebab nya MUET lah harapan kedua aku .
As everybody knows , not everybody actually , aku teringin nak sambung study on TESL .
Sebab nya aku minat kos nie . Boleh jadi lecturer english or cikgu english sekolah menengah .
Lagipon , aku memang suke berhabuk speaking english sorang-sorang . Muehehe .

My bapak sedara ( En. Abdul Razak ) pernah berkata ,

" Alaa , kau jadi je cikgu macam bapak . 1.30 petang dah balik rumah . Cuti pon banyak . 
Ajar pong pang pang ping , kelentong itu ini , goyang kaki , dah balik rumah . 
Lepastu gaji masuk . Habis cerita , xd tension pon "

FYI : I call my bapa sedara " bapak " . All my cousin also do so . Clear enough ?

Bila pikir-pikir balik , betol jugak cakap bapa sedara aku nie .
Tapi , aku sebenarnya nak amek Dentistry course sebab nya aku nak jadi doktor gigi .
Dgn harapan , semua manusia dapat senyum dgn yakin tanpa ada cacat cela di gigi mereka
Suci x niat aku ? Suci sangat kan . Sebak pulak bila baca . Huhu

Ini lah cita-cita aku sebenarnya . I wanna be a dentist . Dan pernah lah satu ketika , 
aku mengimpikan untuk merangkul gelaran " doktor gigi paling sexy kat dunia "
Ya Allah , sampai ke situ aku berangan . Terok nya Zharif Azis nie .

Am i sexy enough to get the tittle ? huh =='
( zaman-zaman kegemilangan time x pakai braces . Hensem jugak aku rupanya )

Lagi pon , ibu aku memang nak sangat tengok anak laki sulung dia nie jadi doktor .
Aku x sanggop nak kecewa kan harapan dia . But i know myself .
Pemalas , asyik online 24 jam ( kalau broadband laju ) , menggatal sana-sini . Ewahh 
Rasa macam dah terkubur je harapan untuk menjadi seorang doktor gigi paling sexy =='

" X apa , ibu percaya zarep boleh buat " - Ibu

Ibu aku nie baik sangat dekat aku . Selalu bagi support kat aku . Aku je yang jahat .
Kalau aku call ibu aku , mesti nak mintak duit . Suruh bank in duit lah , topup kan lah .
Tanya khabar pon x terus mintak duit . Haihhh zalim nya Zharif Azis nie . 
Lepas nie nak call ibu lah , tapi ibu kene call zarep balik tau . Sebab nya nak jimat kredit =)

Tengok ! Zharif Azis berlaku kejam lagi =='

PESANAN PENAJA


" Cita-cita biar tinggi tetapi biar lah yang mampu di capai "

Pejam celik pejam x celik-celik , semester 1 dah nak sampai penghujung nya .
Rasa macam sekejap sangat . Alhamdulillah , sebab nya aku x tahan duduk dekat penang nie .
X sanggop berjauhan dengan keluarga , baby tercinta , oppsss ! Terlepas cakap pulak . Sorry2 =='

Besok hari last ke kuliah , agak sedih sebenarnya walaupon dalam hati dah menjerit hoorayy !
So nak pakai baju pink buat kali terakhir untuk semester 1 nie . Err perlu ke nak bagi tau ?


For penang matriculation students , gudluck PSPM =)
Jangan study hard sangat tau , nanti hard nak jawab time exam . HAHAHAHA .

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Sunday, October 9, 2011

Kau nie asek balik je !

Assalamualaikum !

And again , Zharif Azis pulang ke kampung halaman tercinta =)
The feeling was totally ohsem u know . Ohsem ! ( sebut dengan nada sexcited okey )

Balik dengan Ummi lagi . Sebab dia pon suka balik rumah macam aku .
So kira best lah sebab ada partner nak balik rumah . Kalau sorang-sorang takot lah .
Aku takot kene culik . Itu ja . Aku kan comel . Okey lempang sekarang . Bye =P

Comel kan ?

Balik pon sebab ada hal . Aku nak uruskan penangguhan PLKN aku nie .
Dari hari tu x terbuat-buat . Malangnya , surat pengesahan belajar tertinggal dekat matrik .
So lupa kan pasal surat penangguhan . Jom kita enjoy ! ( Awww , kegedikkan nora danish melanda )

Pagi sabtu , pergi jalan-jalan dekat Jusco Bukit Tinggi jer . Naik bas pulak .
Memang best lah citer dia kan . Mujur mat-mat bangla dekat banting nie x bangon lagi .
Kalau x , confirm bas tu penuh dengan dorang punya suku kaum =='


Pergi dengan dorang bertiga . Makan-makan , jalan-jalan , usha-usha barang tapi x beli =='
Dari jam 12 tengah hari sampai lah dekat jam 5 petang baru lah balik .
Sangat membuang masa . Padahal exam semua dah dekat . Boleh pulak jalan-jalan .
Dorang semua umur 17 tahun . Aku je yang 18 . Rasa tua pulak tetibe =(

Tergoda x ? 

Then pergi makan dekat kenny rogers roasters . Memang sodap x terhingga =)

" Terima kasih Faries sebab belanja kitorang semua "


Then terjumpalah kawan kelas aku . Lama gila x jumpa dorang . Rindu tahap cipan kot =)



Aku memang suke show off braces =='

Aku ingat nak tinggal kan laptop dengan broadband dekat rumah . 
Konon nak study hard for final exam lah kan . Tapi malang nya , aku x sanggop T,T

Lepas nie dah x balik selangor dah kot . Tapi x janji lah . Tengok lah macam mana nanti .
Si Ummi nak balik selangor lagi dalam masa yang terdekat nie ==' Haihhhh ......
Lagipon aku segan lah dengan cikgu hensem , asek muka aku je yang mintak tandatangan dia .

Fine hensem =='

Cikgu hensem jangan risau , kalau saya balik rumah , saya mesti bawak buku physic .
Buku laen saya x bawak balik , cuma buku physic je yang saya bawak . Kagum lah sikit =)

Tapi saya cuma cakap saya bawak je kan ? Saya x cakap saya buat . Muahahaha =P

PESANAN PENAJA 

( Gambar buruk sangat tu yang aku remove, wakakaka, 29/9/2013 )

Sebelom tu , aku nak cerita sikit cerita lucu , memalukan tapi still comel =)
Bas aku tadi jam 3 petang nak pergi ke butterworth . Entah macam mana , aku terlambat .

Masa aku sampai je dekat klang sentral tu , bas tu dah start gerak . Arghhh !
Dengan gaya yang penoh comel , aku berlari bersama beg gedabak kejar bas tu . 
Sangat memalukan . X tau macam mana nak berhadapan dengan orang awam lepas nie =='

" Zharif Azis , be punctual next time . Don't be late again ! "

Itu je lah untuk kali nie . 
Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Sunday, October 2, 2011

Ouhh October (oo)

Assalamualaikum !

Bulan october dah menjelma dan itu bermakna final exam semester I semakin hampir .
Tapi Zharif Azis tetap x sedar-sedar . Macam x ada apa-apa yang akan berlaku .
Like " Chill lahh , lambat lagi okey " <--- Memang nak kene lempang lah kan .

Tension doh duduk matrik !

Semalam ada larian KAKOM 2011 . Nama pon larian kan , so it should be lari , not berjalan .
Aku bukan tuduh orang lain x berlari , aku je yang malas nak lari . Lari-lari anak pon x .
Sebab nanti lemak terbakar . So makin kurus lah aku . XNAK !

Bukan aku sorang je yang x berlari okey 

Berpeluh pon x kan =='

Ini lagi bukti bahawa xada orang pon yang berlari =='

Dah itu je lahh kot . X banyak bende nak di cerita kan .
Ohh ye sebelom lupa , tadi aku basuh baju guna machine harga 40 sen ja . Selalu nya 2.50 sen
Okey x penting , bye .

Kejap , sebelom terlupa , tadi aku outing pergi Jusco .
Pergi bayar bil berukband aku yang semakin hari semakin nazak . Haihh .
Aku pergi potong rambut sekali . Sebab dah panjang sangat . Xleh nak buat pacak2 .

Alhamdulillah masih lagi comel =='

Saja bagi tau kat sumerang yang aku nak botak . Padahal aku tipu je =P
Korang gila Zharif Azis nak botak ? Habis lah xada aweks minat kat aku .
Rambut itu ibarat mahkota bagi seorang lelaki .

PESANAN PENAJA


" Agak terperanjat bila dengar khabar angin mengatakan 
aku nie sombong . X senyum x bererti aku sombong . 
Aku kan pakai braces , agak buruk bila aku senyum lebar-lebar "


" Mesti korang lari kalao aku senyum macam nie kan ? Mengaku je lahh . Aku pon takot tengok muka aku dohh "


" Jalan penyelesaian nya , aku akan senyum macam nie .
 Hah , senonoh sikit kalau senyum macam nie kan ? "


" Semua dah puas hati ? Alhamdulillah . Meyh cium sikit . 
Xnak cium aku ? Fine . Mentang-mentang aku pakai braces "

Jumaat nie insyaAllah aku balik selangor . Hihi 
Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim .

Sekian ,

Home