Sunday, January 29, 2012

Omaigad ! I am 19

Assalamualaikum !

Ini muka excited =)

29 januari , guess what , it's my birthday yaww ! I'm freakin' excited >__<
Diam-diam dah 19 tahun dah aku . Uwaaa sedihh nya sebab aku makin tua ='(
Tapi still lagi nampak comel , Alhamdulillah !

Perlu ke tayang hadiah ? 

Ini je hadiah yang mampu diperolehi tahun nie ( Terjun bangunan )
Terima kasih sangat kepada mereka-mereka yang bagi hadiah dekat aku .


Aku memang teringin sangat nak ada jam tangan . Aku dah lama xpakai jam tangan .
Tup tup ada pulak orang bagi aku jam tangan =)

Terima kasih Faries 

I got big scar on my right hand . Sebab aku kemalangan tahun lepas . Baca nie ---> LINK
Heret jalan tu jangan main-main , sakit nya x payah cakap lah . Memang terbaik !
So dengan memakai jam nie , aku boleh cover parut kat tangan aku nie . Hewhew =)

Saya tulis tangan kiri jadi saya pakai jam tangan kanan =)

Ferrero Rocher tuu , mahal siot >__<

Whoever give this , thank you =)

Terima kasih Hafidz =) He's my classmate

Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi wish birthday aku
Sama ada lalu Facebook ke , lalu message ke , lalu Twitter or even Myspace ( Ada ke ? Runsing jap )

X sangka ramai jugak yang ingat birthday aku , ceyhh 

video

Owhhh ini video tahun lepas . Saja nak tayang . Comel-comel belaka depa semua nie . Thanx !

video
Dee , Wanie , Najihah dan Zyra 

About my cuti mid-semester , aku akan post dalam entri lain yerp .
Aku tahu korang semua dah x sabar . Ye ye tenang ye pembaca-pembaca sekalian .
Alaaa jangan la buat muka monyok macam tu , x comel tawu .

Banyak sangat aku buat time cuti hari tu , sampai buku pon x berapa nak terusik . Hewhew
Minggu nie aku exam pertengahan semester . Khamis nie paper habis terus aku balik rumah .

Isnin paper physic pulakk , memang best lah cerita dia . Huh =='
Xnak say gudluck kat aku ke ? Ermm xpe lahhh ( Sambil buat muka sedih yang paling comel )

PESANAN PENAJA 


" Aku mungkin 19 tahun , tapi aku masih lagi muda , hensem 
dan bergetah . Saket hati ? "

Again , aku nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada awok-awok semua . I love u !
Yang baik datang dari Allah , yang buruk tetap datang dari syaiton nirrajim

Sekian ,

14 comments:

  1. hahahaaa. zhariff sengal! dah wish da kt fb, tp nk wish skali lg kt sini, happy birthday ye!! matured sikit tau. muahahaa

    ReplyDelete
  2. huhu , thanx hafizah =)

    akan di cuba . huhu

    ReplyDelete
  3. ade nma faez amer disitu, bangga kejap, happy bufday bro (Y)

    ReplyDelete
  4. faez amer sentiasa ada di mana-mana =) artis kann

    thanx =D

    ReplyDelete
  5. cehh ! tak bolee bla gila faries buat muka comel time last last dia nyanyi tuu . ahaha >< tapi untunglaa orang yang bernama zharif azis . kaann ? :D

    ReplyDelete
  6. bole tahan lah comel =) oke dh jgn puji dia nanti dia poyosss . hahaha

    agak arrr untung , hewhew

    ReplyDelete

Home