Tuesday, March 20, 2012

Eh eh macam seiras lahh

Assalamualaikum

Amaran keras kepada mereka-mereka yang penuh kebencian di dalam hati :
Sebelom baca , i might warn you something . This post might contain puji-pujian melampau terhadap diri sendiri . Jadi sekiranya anda-anda di luar sana tidak berapa berkenan , sila cepat-cepat tekan butang kaler merah kat atas tu yerp . 

Are you still want to continue reading ?

Are you sure ?

I repeat again , are you sure ?

Said loudly : I'm sure and I wish to continue 
________________________________________________________________________________
( Konon macam dah masuk lah ) 

Kata orang , kita memiliki 7 muka seiras dengan kita kat dalam dunia nie . So mungkin korang pernah mengalami situasi di mana orang compare kan muka korang dengan someone .

Macam siapa ?

Aku pon pernah di compare dengan beberapa orang ternama *Tiup jari tanda bangga*
Bukan calang-calang orang tawu . Semua nya hebat-hebat . Handsome-handsome pulak . Terus bersyukur ke hadrat Ilahi sambil ucap Alhamdulillah banyak-banyak kali .

Korang kenal Sam Bunkface tak ? I bet semua orang kenal dia kan . Ada orang cakap muka aku macam dia . Tang mana yang sama tu pon aku tak tau lah . Kalau sorang je yang cakap aku tak kesah sangat , masalah nya dah lebih dari sorang . Acano tu ?


Hensem jugak si Sam nie lepas aku google-google gambar dia . Jadi tak salah lah kenapa ada orang compare kan aku dengan dia . Wahh gitu =) Sam merupakan salah satu contoh " Messy is sexy "

Masih lagi nak teruskan untuk comparing yang kedua ? 

Yang kedua , dorang compare kan muka aku dengan Rionaldo Stokhorst . Dorang compare muka aku dengan pelakon indonesia yang kacak lagi hensem sape tak bangga weyh ? Jangan jeles =P


Masa tu aku form 3 , and that time tengah hangat sinetron Liontin . Ingat lagi tak sinetron yang belit-belit macam ular tu ? Alaaa yang dua beradik terpisah sorang kaya sorang miskin , terhantuk lupa ingatan , mengandung anak kene culik , apa lagi ? You name it . Semua kejadian ada dalam cerita tu . Hahaha typical Indonesian sinetron . Dah hafal sangat dah ~

Eh tapi aku suka tengok cerita yang dia berlakon dalam Puteri Yang Terbuang kat Astro Prima . Yang tu aku minat sangat . Jalan cerita agak menarik . Dan memang setiap malam aku tertunggu-tunggu depan tv untuk tengok cerita tu .


Sape suka tengok cerita nie ? Ce angkat tangan sikit
Satu , dua , lapan , dua puluh empat , seratus wahh banyak jugak rupa nya . Suka suka suka =)

The question is , Do I really look like them ?


Tak kesah lah macam sape-sape pon , asalkan yang hensem-hensem . Hahaha . Ada rasa nak lempang tak ? Of course rasa bangga tu ada . Menipu lah kalau cakap tak bangga langsong , kan ?

Terima kasih sangat-sangat aku ucapkan sebab compare kan aku dengan someone yang hensem . I appreciate that =) Sila puji lagi lain kali . Ahaks ~ Tapi jangan sampai ada yang cakap muka aku macam Harun Salim Bachik sudah >__<

PESANAN PENAJA 


" Masuk bakul angkat sendiri . Larat ke ? "

Korang pulak iras-iras sape ? Ce kasi tau sikit . I would like to know =)

I WARNED YOU ALREADY ABOUT THIS POST SO JANGAN SALAHKAN AKU =)

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim

Sekian

16 comments:

  1. hahaha..terbaik :) muka hang cm sam bunkface la plak aku tengok xD

    ReplyDelete
  2. wahhh tambah lagi sorang ^^ hahahaha

    ReplyDelete
  3. muka kau mmg mcm sam pon..akak aq pon cakap..tpy kalu rionaldo 2.. aq pikir 2 kali..kih kih kih=)

    ReplyDelete
  4. kuang asam =D tau dahh , kau pernah ckap

    ReplyDelete
  5. rianoldo stockhorst terlalu hensem untuk dibandingkan . kihkih :p

    tapi ka;lau sekali pandang nampak macam rianaldo serious . sekali pandang tauuuu ;p

    ReplyDelete
  6. werrkkk =) nak jugak banyak2 kali pandang mcm rionaldo stokhorst . hahahaha

    ReplyDelete
  7. hahahha... suke la tew... sabo je laaaa... :P

    ReplyDelete
  8. Huhu..sekali imbas mcm aliff aziz jugakk..hehe..btw..nice entry la..setiap gambar ada lagu..ehh..*story..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aliff aziz ? muahahaa , kalao nama ayah tu mungkin sama lah . hikhik

      Delete
  9. muka zarep mmg ade iras sam pun . lagi2 tang misai nipis tu . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. misai nipis mungkin sudah tiada lagi =) hahaha
      selalu dok gatal gunting misai depan cermin ^^

      Delete
  10. no one ..hahaha
    a'ah kn ? ada iras sikit ..

    ReplyDelete
  11. woshhhhh samaaaa jaa tengok hahaha .

    ReplyDelete

Home