Saturday, March 10, 2012

Zharif Azis seorang doktor pakar bedah

Assalamualaikum 

Ini post tertunggak , harap maklum saya seorang pelajar matrik . Busy -,-

Minggu ini merupakan minggu kekejaman di mana pembunuhan beramai-ramai telah berlaku dengan dahsyat nya tanpa kawalan di KMPP . Hal ini kerana , semua doktor yang belom lagi di iktiraf oleh ISO telah mengambil alih tugas sebagai seorang doktor pakar bedah .

Pasal ISO tu aku pakai letak je yerp , ahaks =P


But the real pembunuh is not us okey . Kami-kami nie terlampau baik untuk membunuh seekor tikus kecik lagi tidak bersalah itu . Sedangkan kami pijak semut pun tak mati ini kan pula membunuh seekor tikus ? Sangat tidak masuk akal . Zharif Azis budak baik . Takmo tuduh-tuduh yerp . Takmo takmo , Allah marah .

Ini pembunuh sebenar !

Senang je rupa nya nak bunuh tikus nie , bubuh chloroform terus mati . Tapi adik-adik di luar sana takmo cuba-cuba di rumah ya . Abang Zharif tak nak bertanggungjawab sekiranya ada apa-apa berlaku . Tapi boleh di praktikkan sekiranya adik-adik memiliki ibu tiri yang kejam . Bye .

This is my tikus yang telah selamat di kekah kan , HAHA

Gambar di atas merupakan tikus yang sedia untuk di kekah kan . Jadi semua doktor-doktor yang tidak iktiraf sangat excited kerana satu tikus untuk dua orang . Jadi rasa agak puas dan mengasyikkan sebab tidak perlu berebut , semua dapat share masing-masing . Err lain macam dah bunyi nya nie .


Dr. Zharif begitu tamak , tidak mahu berkongsi tikus dengan orang lain . Alasan nie lebih bagus kot daripada aku memberitahu perkara sebenar bahawa partner aku si aswad syok tidur kat dalam bilik tak datang kelas , kan korang ? Zharif Azis baik . Dia pandai simpan rahsia kawan dia =) Aswad kau jangan risau okey . Aku coevr kau .

Sangat tekun Dr. Zharif membuat kerja =')

Saya nak perkenalkan kepada anda-anda semua yang berada di luar sana dengan doktor-doktor yang turut membantu menjayakan program pembunuhan beramai-ramai ini . Let see . . .

Dr. Seri & Dr. Diela

Dr. Shikin & Dr. Jue

Dr. Re'an & Dr. Ecah

Dr. Ain & Dr. Farhana

Dr. Qutaibah & Dr. Hafidz

Dr. Yin Yee & Dr. Su Yi

 Dr. Hana & Dr. Fasihah

Dr. Amy & Dr. Maryam

Dr. Nadia & Dr. Anis

Dr. Selven & Dr. Teo

Dan hasil nya , taraaa . . .

Rabak dahh >__<

Lepas semua nya dah teroka , para-para doktor kemudiannya mengetuk bahagian otak tikus tersebut just untuk melihat structure otak nya . Gambar tak nak tunjuk sebab terlampau kejam .

First time kot bedah-bedah tikus nie . Seronok ! Rasa macam nak buat lagi =P

PESANAN PENAJA


" Jangan lah kita berlaku kejam terhadap haiwan , ceyhh "

Wohooo aku tengah kat rumah nie , bangga sat =') Tapi besok dah kene balik matrik dah -,-
Lepas nie dah tak balik dah sampai lah tamat program matrik nie .

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim ,

Sekian ,

10 comments:

  1. Fuyoo zharif da pandai bedah2..seram nk dekat=)

    ReplyDelete
  2. kat skolah bedah katak..hahaha~
    tp kalau nk bedah kucing tu xsampai hatila..hahaha~

    ReplyDelete
  3. nasib tak menyebelahi , my sekolah tak ada budget masa tu ='( sadis nya hidup

    ReplyDelete
  4. OMGGG !!! aku nak pengsan sat zarep hahahhaa..seriusly terbaik :) haha..

    ReplyDelete
  5. kimy : nak jadi doktor kene kuat semangat =P huhu

    aliff : berani sila lah =P werkk werkk

    ReplyDelete
  6. Beraninya . Seram ah :'| Takut tengok darah :''( err

    ReplyDelete

Home