Tuesday, April 10, 2012

Awan yang terpilu T__T

Assalamualaikum 

Bukan nak cakap apa lah kan , cuma nak cakap sikit je lah kan , tapi tak tau macam mana nak mula lah kan . Satgi ada budak aku lempang nie Zharif , PANGGGGG ! -___-

Ouchhh sakitnya pipiku , sampai hati dirimu melempang pipiku yang gebu lagi mulus nie . Kalao dah geram sangat tengok pipi I sekalipon , jangan lah sampai lempang . Cubit-cubit je sudah lah .

PANGGGG !

-_________________-


Log in facebook dengan semangatnya demi menghilangkan rasa tension tatkala study week sedang berlangsung . Namun setelah meneliti satu persatu status-status rakan-rakan fesbuk ku ternyata membuatkan diriku makin bertambah tension . Terima kasih tak terhingga =')

Tapi itu tidak lah memutuskan semangat diriku untuk membuka profile facebook ku yang ohsem lagi omel tu . Sebab semalam baru tukar defult picture jadi perasaan bangga riak tu masih lagi ada . Okey tipu je . Actually dah memang simptom , tiap kali tukar defult picture aku asyik nak bukak profile sendiri aje .  Gila kah aku ?

Sekali bukak keluar timeline pulakkk -____-

Sound effect cengkerik selama 2 minit sambil buat muka nie 

Terus bukak lagu Ning Baizura Awan Yang Terpilu .

" Sepasang sayap tak terlihat .... Umpama mimpi yang tersimpan ... Auuuuuuuuuu " 

Tak cukup lagi tu , siap bawak phone dalam bilik air time mandi . Nyanyi kuat-kuat sambil hentak-hentak tangan kat dinding menunjukkan kekecewaan tak terhingga .

Dah macam orang baru lepas kene rogol pon ada dah nie . Seram O,O

Okey pasrah ,

Aku tau lambat-laun tetap akan bertukar kepada timeline . Cuma nya aku tak sedia je . Timeline nie pening sikit kalao tengok . Lepastu loading bapak lambat . Nak kene buat cover photo lagi , urghhh ! Defult picture pulakk kecik gila nak mati . Macam haremmm >__<

BTW , timeline remover tu untuk sementara je bukan nya kekal pon . Nothing last forever kan kat dunia nie ? Jadi terima jelah apa ada nya okey . Kalau dah menyampah sangat tengok timeline tu , moh lah kita berganjak ke twitterrrrr ( Sebut R slang omputih sikit yerp )

Nahhh link Twitterrr : Zharif Azis

Kalau suka sila follow . Tak suka dengan tweet-tweet aku sila cepat-cepat angkat kaki berambos .
As simple as that =D

Ini rentetan pesanan penaja entri lalu 

She said " I do "

Tengah syok makan sambil layan movie then message masuk . Bukak bukak je nahh amek kau . Terus tertelan semua makanan yang ada dalam mulut . Belom sempat kunyah lagi tau .

Dah jangan tanya apa-apa , malu >__<

PESANAN PENAJA 


" Jangan ganggu , study week sedang berjalan "

Sekarang tengah study week , minggu depan exam woii . Tau tak cuak nya macam mana ? Cuak nya macam korang tengah pi toilet pagi-pagi buta then dengan tak semena-menanya teringat cerita-cerita hantu yang korang pernah tengok . Serious scary gila >__<

Gila lah update blog jam 4 pagi  ( X____X )
Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim

Sekian ,

10 comments:

  1. the first ! yes !

    zharif . haha padan muka dah tukar TL :P tapi tak teruk mana pun TL ni , lama2 biasa lah . jom jadi geng timeline pesbuk . hahaha welcome to the group zarep .
    amboi kemain dia bertwitter , dah famous kan :)

    zharif ? dah maju setapak ke ? amboiiii ahahaha .

    goodluck pspm!

    #semangat menaip ni ! LOL

    ReplyDelete
  2. amboi cepat nya dia komen >__<

    timeline loading lambat , errr
    famous lah sgat , pelisssss , hahahhaha

    gudluck too haikal =D

    ReplyDelete
  3. timeline sgt lembab n buruk..kan2 zharif..

    ReplyDelete
  4. Timeline ni serabut gila. Cam haremm..mujurlah profil aku tak brubah lg xD

    ReplyDelete
  5. hahaha , best entry .... fb anys tak tkar timeline ag ,, nak buat muka cemtu gak ... mcm bos gmbar boboi boy , hahaha . eh gurau , jgn marah . hehe ;)

    ReplyDelete
  6. buat buat jangan tak buat =D
    eh tak marah =P cuma tengah asah parang je . bahhahaha

    gurau je =P

    ReplyDelete
  7. salam..blogwalking sini..bc entry..best2 sume..

    btw, nice blog n follow skali..kalu sudi follow la balik..:P

    ReplyDelete

Home