Tuesday, August 14, 2012

"Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"

Assalamualaikum 

Nak join Annas Easkey punya contest kali nie . Annas nak bagi duit raya ye adik-adik . Tepuk tangan sama-sama , yeayy !

1. Saya suka Annas Easkey kerana dia merupakan seorang photographer yang sangat berbakat dan berjaya . Hasil kerja dia sangat cantik . Aku kagum dengan dia sebab dia pandai cari duit sendiri dengan usaha dia sendiri . Dia nie sangat berbakat , bukan je dia pandai ambik gambar , dia juga pandai make up kan orang . Make up dia semua nya jenis high fashion . Ala-ala America's Next Top Model gitu . Dan yang paling penting , annas nie jenis yang very down to earth . Keep it up Annas ^^ 

America's Next Top Model sangat 

2.Baju Raya saya berwarna hijau dan merah . Satu untuk raya pertama dan satu lagi untuk raya kedua . Taun nie baju raya sangat berbeza daripada baju raya sebelom-sebelom nie . Masih lagi tak siap . Dah naik risau jugak nie . Tapi xper , memang selalu pon baju raya aku siap malam raya . Nasib baik lah aku puas hati dengan hasil nya . Hasil nya tak pernah mengecewakan aku . Terima kasih Acik Siti ^^

All time favourite photo ^^

3.Kata-kata semangat buat Annas Easkey semoga terus menghasilkan photo-photo yang cantik . Peduli apa orang nak kata , jangan ambik peduli . Macam yang Annas kata " The moment when someone tells you , you're not good enough is the moment you know you're better than them " . Stay down to earth and whatever you do Annas , be different and be fierce !! ^^ 

Gambar nie memang to die for lah >__<

My lovely Kak Maria cantiknyaaa ^^

Okey itu je syarat nak kene ada . So korang kalau nak join , boleh lah kunjung blog Annas yerp .

PESANAN PENAJA


" Annas pernah like gambar aku kot , bangga ^^ "

Ahad nie raya woi , tak sabarnyaaaaaaaaa >___<
Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

13 comments:

  1. ahhhhhhhhh zarep ensem boleh lah :D

    ReplyDelete
  2. Aku tk fhm contestnya. Kne puji2 anas nya? Hahha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak lah , contest nie kenapa kita suka annas easkey . tengok jelah hasil kerja dia , cantik2 kan adi =)

      rsa nya dulu aku dah pernah cerita kot dekat kau pasal annas nie . boleh lah kau berguru dengan annas , dia kreatif . macam kau lah adi ^^

      Delete
  3. eh, baju raya kita sama warna lah . hijau & merah . hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . yeay ! raya first hijau ke merah ?

      Delete
    2. hijau =) merah untuk raya kedua ^^ huhu

      Delete
    3. sama lah! sepp lagi sekali! haha :Dl

      Delete
  4. cantik kot makeup dia .
    goodluck weh ! :)

    ReplyDelete
  5. haha...wahh...cun melecun ...aku punya gambar mana ? haha..good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau punya gambar tak jumpa pulak , huhu . terima kaseh ^^

      Delete

Home