Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday #1 : Kembali Berkhidmat

Assalamualaikum


PESANAN PENAJA 
" Semoga aku dianugerahkan kesabaran yang tinggi semasa melayan kerenah-kerenah pelanggan dan aku berharap tiada lagi pizza customer jatuh kat tangga "

#First time buat wordless wednesday

21 comments:

  1. Replies
    1. kalau dah tersembam ke lantai memang kitorang buang =) xkan lah nak makan pulak

      Delete
  2. aik pendek nya entry ? fuyoo dah dpt baju pizza tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pon wordless kan , alhamdulillah dah dapat . punya lah dulu berjanggut tunggu uniform x dapat2

      Delete
  3. fuyoo, zharif dah x tanam anggur lagi. kau kerja tempat sama ke?selamat bekerja.

    ReplyDelete
  4. happy working day... :)
    kiter suka bca blog awk..
    kang trtnya2 minah mna plak la tetiba wish work day ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh thanx =') teruskan membaca yerr . huhu

      Delete
  5. apasal kau masuk kerja balik? ehh? mintak maaf, dah missed beberapa entry kau. *konon konon kau tunggu aku komen la nih. haha terasa diriku mencapub di sini.

    p/s : aku tau kau hensem, tp tolong laa tukar kau punya pic tuh. seksi kemain. adesss

    ReplyDelete
  6. pizza boy .. nice work .. for our country .. just be a soldier

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja Abg Pizza =) sure akan ade hapdet2 entry sal kerenah pelanggan lagi kan kan kan ? ~

    # waiting # hahhah

    ReplyDelete
  8. weyhhh..asl ko dpt uniform dowh??nak gaaakkkk!!

    ReplyDelete
  9. wah ...ptot la.bese pekerja pizza semua goodlooking

    ReplyDelete
    Replies
    1. goodlooking lah sangat kan =D hahahaa

      Delete

Home