Tuesday, October 16, 2012

Handphone baru !

Assalamualaikum

Actually tak ada lah baru sangat . Dah genap pakai seminggu dah pon . Tapi tetap jugak nak hapdet blog pasal benda nie . Beli hari isnin minggu lepas . Atau lebih tepat ambik , bukan beli . Kenapa pula ? Sebab nya mak sedara aku yang belikan phone nie untuk aku . Huhu

Samsung Galaxy ACE DUOS , GT S6802

First time pakai android phone so agak tak tau guna sikit masa mula-mula . Dekat dua tiga hari jugak terkial-kial setting phone nie . Now dah okey dah . So lepas nie dah boleh whatsapp dengan kengkawan . Viber pon boleh . Itupon kalau korang ada number phone aku lah . Hehe

Sejak dah ada phone nie , macam-macam game aku download . Free pulak tu . Orang Malaysia mane yang tak suka barang free oi , ce cakap sikit . Sekarang makin aktif lagi aku ber-tweet-tweet . Malah rajin pulak setiap hari post gambar muka bangun tidur . Nak tengok ?

<------- Ce lah klik gambar burung kat tepi kiri nie ( Ini alasan je nak promote twitter sendiri -__- )

Muka bangun tidur sexy tawuu >__<

Seperti sudah sedia maklum , phone Sony Hazel j20i aku telah jiblon dalam sinki yang di penuhi air 3 bulan yang lalu . So agak merana jugak lah bila xde phone nie . Dalam masa 3 bulan tu aku guna phone pinjam je , ihsan kawan baik aku nie , Faries .

Sekarang rasa macam lebih bersemangat untuk hidup setelah memiliki handphone sendiri . So aku nak ucap kan terima kasih kepada mak sedara aku , Anita Bte Ahmad a.k.a Mak Ita =) Terima kasih banyak-banyak sebab dah baik hati belanja belikan phone baru untuk kita =)

PESANAN PENAJA 


" Kecil tapak tangan , stadium sarang burung beijing aku tadah kan "

Tengok , tup tup terus ada pesanan penaja . Singkat betol lah entri-entri aku sekarang nie yerp . Dapat phone nie merupakan berita gembira untuk aku minggu lalu . Tapi aku juga dapat berita buruk . Nak tau ? Nantikan entri akan datang . Daaa =)

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

16 comments:

  1. wowwwwwwww ! hehehe Tahniah zarep . Itu namanya bersusah-susah dahulu , bersenang-senang kemudian . Kan dah dapat henset mahal . Betslah :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Allah nk bagi :-)

      Delete
  2. Replies
    1. Mekasehh :-) ye fizi oi , lama dh xnmpak

      Delete
    2. haritu dah nmpak kt rumah aku :D haa jemput dtg blog, artikel tntg aidiladha yg akn dtg ni :)

      Delete
    3. tu time raya , lama lah jugak . huhu =)

      Delete
  3. wahhh .. tertinggal na bce entry nih , fuyoo.. fon bru .. kelasssss sngt Zarep . hiihhihi =)

    ReplyDelete

Home