Thursday, December 20, 2012

2 tahun sudah

Assalamualaikum 

I should be posting this post on 16th December . Tapi aku terpaksa beri laluan kepada entri pasal Langkawi terlebih dahulu . It has been two years right now , agak lama jugak aku dalam dunia blogging nie . Tak sangka jejakakaula dah 2 tahun umurnya , walaupon di awal penubuhannya tersangatlah noob namun kini tidak lagi ( Harap-harap macam tu lah ) .

Apa yang aku harapkan dari pembaca di luar sana ialah teruskan menyokong blog jejakaula biarpon menjadi silent reader sekalipon . Aku akan cuba mengistiqamahkan diri untuk hapdet blog nie at least 5 post setiap bulan . Itupon kalau aku ada benda nak cerita , kalau takde korang tunggu jelah yerp .

PESANAN PENAJA 


" Happy two years blogging =D "

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

34 comments:

  1. Tahniah! Dah dua tahun. Kek tu same le rambut die dengan zarep! Hoho! Hee :) Teruskan berblogging lagi okey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ke ? lain lah =P hahahhaa
      thanx ^^

      Delete
  2. tuan tanah.

    terbaiklah..siap celebrate!

    ha...kalau boleh gune lah pop up window tok komen ni..sng sikit org yg nak komen entri2 anda...
    kalau mcm ni rumit sikitlah.

    sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau , tapi nak buat komen berantai mcm nie untuk pop up window xde . tu yg tak buat tu . huhu

      Delete
  3. Happy Blogging Blog ohsemmm Jejakaulaaaa ^^ =) alhamdulillah hehhehe ^^ so terus menaip entry2 yg DOUBLE WOW okayy ^^

    ReplyDelete
  4. Singgah...n follow...menarik entry...sudi singgah my blog ya..;)

    ReplyDelete
  5. HOHO ada kek laaa ! makan sesorang lah tu ! *hentak kaki*

    ReplyDelete
  6. Tahniah la Zharif! It has been a long time ay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah , dah 2 tahun dah =D
      sebab blog kau lah aku nak berblogging farah ^__^

      Delete
    2. Really? Tak pernah tahu pun. Apa-apa pun kau lagi hebat dari aku! :)

      Delete
  7. tahniah zarep. dah lama tu 2 tahun. aku pun baru 2 tahun setengah kot. btw, blog hang ni dulu blog inspirasi dekat aku kot dulu untuk terus berblogging. thanks.anda memberi saya nafas baru ketika itu. kalau tak dah lama aku tutup blog. haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow , terharu =') jangan tutup blog hang >__< aku selalu stalk blog hang . wakakak XD

      Delete
  8. hepy bfdae blog:) lame dah tu 2 tahun. btw blog ni menarik:)

    ReplyDelete
  9. wah dah dua tahun. tahniah lah ye, heppy besday :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. selamat berblogging, semoga sentiasa blogging ye Zharif. salam perkenalan daripada akak :)

    ReplyDelete
  11. Kek tuh nampak sedap -_- . Hahah . Tahniah sebab dah 2 tahun berblogging :) . Kite pun agak lama jugak . Cuma blog lama dah di delete :P . Ape ape pun selamat berblogging okay ^^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa sayang nya , nape lah delete =) btw thanx ^^

      Delete
  12. Replies
    1. sama-sama.
      support from a blogger to blogger.
      Happy blogging! :)

      Delete
  13. tahniah abang...btw,abang nampak hensem

    ReplyDelete
  14. wahh tahniah! dah dua tahun :D
    saya baru setahun 2 bulan blogging. haha
    keep blogging :)

    ReplyDelete

Home