Tuesday, February 12, 2013

Terapi diri

Assalamualaikum 

Sedih is no more when you go shopping . Trust me , shopping is good >___< It's satisfaction ! So i go for shopping last saturday with 3 others . I decided to go to Times Square . As you know there's no other place like Times Square . Times Square is just like heaven for those who loves clothes . The price is crazy , it's soo cheap .

3 baju je 

Sesi tengok-tengok bersama Zharif Azis 

This is my favourite shop 

Sale tengah menggila sekarang nie , tambah-tambah tengah Chinese New Year . So agak berbaloi jugak lah shopping time-time macam nie . Better korang pergi check it out-check it out sementara tengah ada sale ( Mampu guna word english jadikan malay ? ) . BTW , make sure it's Times Square tau =D

Take a break =) Adik aku usha apa tu -__-

Makan-makan time !

Ini lah cara terbaik nak hilangkan segala masalah yang datang . Bukan perempuan je yang suka shopping tau , lelaki pon dua kali lima je . Seronok betul kitorang dapat beli macam-macam . Tambah-tambah adik-adik perempuan aku nie . Semua benda depa nak beli .

Susah bawak adik kecik aku tu , setiap masa asyik tanya " Abang bila nak makan ? Adik lapar "

PESANAN PENAJA 


" Selamat Tahun Baru Cina ^__^ "

Memang xde motif , sekian .
Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

7 comments:

  1. Ya ke shopping menghilangkan perasaan sedih?

    Hari tu aku shopping tapi lepas shopping aku rasa lagi sedih adalah. Habis duit. Hihi.

    Okay, tak sabar nak balik Malaysia nak shopping! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit memang habis tapi puas hati =D

      Delete
    2. Kau puas hati. Aku sedih hati. Hehe :D

      Delete
  2. gmbar kau kt cermin ala2 lee dong wook *maaf kalo kau terperasan =="

    ReplyDelete
    Replies
    1. i just google about him , so bru tau muka dia mcm mna . so aku nie kira hensem jugak lah yerp . hahaha

      Delete
  3. hahahaha kalau takde duit, sama je g shopping dengan muka sedih :D

    waaa ada fariest niet lah !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu nak shopping time ad duit . xde duit makin sedih ^__^

      Delete

Home