Friday, October 25, 2013

Psych Family Day

Assalamualaikum

Baru terjaga dari tidur, tak tahu nak buat apa. So lebih baik aku manfaatkan waktu yang ada nie untuk updated blog. Siang memang sorry to say lah, memang tak ada waktu. Kalau ada pon, aku gunakan waktu tu untuk tidur. Penat tau dakk. Busy tak sudah. What a life =,=

My classmates =)

Sunday, October 13, 2013

KaSuT : Karnival Sukan Tahunan 2013

Assalamualaikum

Cuti hari raya haji ku dah bermula Khamis lalu sehingga lah hari Rabu minggu depan. Ingat nak cuti sampai hari Khamis. Khamis ada satu kelas je. Degil betul lecturer tu, still nak teruskan kelas. Nama je cuti tapi kerja santak belambak nak kene buat. Choii betul !

Takmo dah stress dengan assignment-assignment yang berlambak tu, mahupon lecturer yang maha degil. Sekarang meyh fokus tentang Karnival Sukan Tahunan 2013 atau nama singkatan nya KaSuT. Ye, memang namanya agak lawak untuk disebut.

KaSuT -___-

Thursday, October 10, 2013

Melencong ke Kellie's Castle, Perak

Assalamualaikum

Lately kehidupan aku tersangatlah busy. Sangat-sangat busy. Dah ulang dua kali busy tu maknanya memang betul-betul busy. Rindu dekat blog, dah lama tak gomol-gomol main cubit-cubit pipi dengan blog.

Sabtu lalu, aku pergi membuat site visit untuk upcoming project subjek elektif Pengurusan Keluarga bersama 6 yang lain. Pergi satu kereta je. Rumah anak yatim tu dekat Manjoi Perak. So dari UPSI ke situ mengambil masa 1.30 hinga 2 jam waktu perjalanan sekiranya memandu pada kadar kelajuan yang maha laju. Agak jauh jugak lah. Dengan bantuan pakcik GPS yang tak berapa nak betul beserta pemandu pelancong kami, Syaza, Alhamdulillah kitorang berjaya sampai dengan jayanya.

Kamera jauh, terus confident senyum nampak gigi. Nampak tak permainan dia ?

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...