Wednesday, February 5, 2014

Officially 21

Assalamualaikum

Pada 29 Januari 1993, bayi seberat 3.10 kg telah lahir ke muka bumi ini pada jam 7.08 malam waktu tempatan sewaktu azan maghrib sedang berkumandang. Kini, umurnya sudah menjangkau 21 tahun. Alhamdulillah masih lagi diberi peluang oleh yang maha Esa untuk bernafas di Bumi yang penuh pencemaran ini.


Last 2 weeks i went to my best friend's house and his parent secretly bought a cake for me. Ohh God i told Faries not to tell them about my birthday. Patutlah tak kasi bukak peti ais. Cissssss ! So as i promised, i'll kill you !!


Thanks Pakcik Zulkefli and Acik Piah sebab belanja makan malam kat luar malam tu =D

Selain tu juga, before aku start cuti sem, kawan-kawan di UPSI telah sambut birthday ini terlebih dahulu. Ini lah cerita yang aku hold tu. Lepas paper English pada hari sabtu bersamaan 11 Januari, kami beramai-ramai berangkat pergi rumah abang chik. Celebrate birthday my classmate (Arif) and me. Uwaaaaaa terharu tau, thank you semua =)



We had barbeque and sedikit makan-makan malam tu =)



And the cake we made it by ourselves, kek ais krim oreo and kek cheese cracker. Terima kasih Abang Chik, Kak Chik, Abang Irsyad, Kak Asma', Iskandar, Muiz, Wes, Bari, Nuzul, Fiqa, Asmirah, Maisara and Fatin sebab buat semua nie =)

PESANAN PENAJA


" Goshhhh I'm 21 already ! BTW terima kasih kepada yang memberi hadiah, yang menyambut birthday diri ini and thanks for all the sweet lovely wishes, i really appreciate it. Thank you =) "

Now tunggu ayah and ibu pulakk nak buat apa. Kata kene hold dulu sebab ayah tengah tak ada kat Malaysia. Fine aku tunggu. But this post i've to publish it first. Banyak cerita tertangguh >__<

Yang baik datang dari Allah, yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim.
See ya !

12 comments:

  1. Meriahnya sambutan!

    Pak cik Azis ada kat mana sekarang?

    ReplyDelete
  2. happy besday........moga lebih sukses in the future

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dik, alhamdullilah. bertambah sudah umur kamu. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta. sedapnya kek ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak sheila =) terima kasih kak sheila atas doa nya =)

      Delete
  4. untunglah banyak kali celebrate. rasa cam tak percaya umur dah masuk 21. Kalau orang tanya, memey aku jawa 20 pastu eh eh silap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, sama lah.. selalu tersasul.. xsedar umur dah meningkat.. hihi

      Delete
  5. Alhamdulillah..happy birthday
    do visit my blog :-)

    ReplyDelete

Home