Wednesday, October 29, 2014

GCSU International Day 2014

Assalamualaikum

Pada 22 Oktober yang lalu, telah berlangsungnya International Day of Georgia College. Ianya merupakan acara tahunan yang diadakan setiap fall semester. Dekat sebulan jugaklah meeting bincang pasal benda nie supaya semuanya berjalan lancar.

Aku pon sign up lah macam-macam untuk hari kejadian tu. Aku sign up untuk bawak bendera, table untuk Malaysia and persembahan. Memang sapu habis lah semua nak join. Tamak lah katakan.


Saturday, October 18, 2014

Aidiladha di perantauan

Assalamualaikum

Raya haji tahun nie aku beraya dekat US je. Well nak buat macam mana, itu je mampu.
Terbakar tak rasa-rasa baca ayat muqadimah tu ? Bhahahaha.

Berbalik pada tajuk, Alhamdulillah diberi peluang beraya walaupon tengah berada dekat non islamic country. Tambah-tambah dekat tempat aku nie sangat jauh daripada masjid so memang harapan lah nak beraya kat sini kan. Dengan bilangan muslim nya yang ado, 4 orang je kot pelajar Islam kat sini. Ko ghase ?
          
Keji tak upload gambar sampai dua ?

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...