Wednesday, July 15, 2015

Nike Shoes Fashion Looks For Men

Good day everyone !

Setiap kali terdengar jenama Nike je aku akan fikir kasut sukan. Setiap kali Nike je mesti kasut sukan yang aku bayangkan. Aku nie pon bukan lah bersukan sangat, cuma join acara padang yang lari-lari tu je. Cuma bab lari-lari je yang aku mampu. Sukan lain kelaut sikit. So i never think about buying Nike shoes because of that stereotype.

But hey, that is old stereotype. Nowadays, you can wear Nike shoes for every occasions, no matter in doing sport activities or your daily basis routine. Memang tengah in sangat sekarang nie orang pergi mana-mana pakai sport shoes. It looks smart and sporty. Even perempuan pakai baju kurung pon pakai kasut Nike tau. Jangat terkejut.

Nike is a well-known brand which offers stunning range of sportswear and shoes for their customers. Dan tak hairanlah kalau lelaki menjadi top customers terutama sekali untuk Nike Shoes Collection (Click it to go to the web page). Tapi itu tidak bermakna perempuan kalah dalam hal ini, perempuan juga peminat tegar kasut Nike tau.

Nike tak pernah gagal dalam menghasilkan kasut yang sesuai untuk semua bentuk style dan citarasa. For the men who are fan or possibly a potential fan of Nike shoes, there are three fashion looks you could attempt on. Dan aku pasti, korang akan suka dan terus cepat-cepat sergah web page tu untuk beli.

1. The College Boy


Cuba korang bayangkan korang pergi ke kelas dengan dress up macam nie. Pasti banyak lah tulang-tulang rusuk datang dekat nanti. Jangan kata tulang rusuk, yang tulang-temulang pon nak datang dekat tau.

Just match those Nike sneakers with a pair of jeans, long sleeve tees and a shoulder bag for that complete look. Gaya nie sangat santai, boleh pergi untuk casual day out ke, lepak-lepak dengan kawan ke or even nak pergi date. Girlfriend mesti cair tengok boyfriend dia dengan gaya macam nie. Yang tak ada girlfriend tu toksah risau, try gayakan style macam nie, pasti berduyun datang. *Kenyit mata*

Even grown working man can also attempt this fashion look for a younger appeal. So acane ? Tak ada alasan lah untuk tidak nampak muda and trendy even sudah meningkat usia. This look is not only will make you look younger, it also shows classy and a lil bit attitude.

2. The Hip Hop


Untuk mereka yang suka gaya ala-ala hip hop juga boleh digayakan bersama kasut Nike tau. Just wear Nike shoes with a pair of loose baggy jeans, oversized t-shirts and a cap. Or you can simply wear leather jacket with it. Memang nampak swag gila bro. Perempuan pon suka jenis lelaki-lelaki yang swag nie. Nampak macho lah orang kata.

Biasanya gaya hip hop nie lebih sesuai jika pakai high cut sneakers. Baru terserlah ke-hip-hop-an nya. Dengan koleksi kasut-kasut jenis high cut yang dihasilkan oleh Nike, aku pasti ramai yang jatuh cinta dengan design dia. Nike never fails in making high cut sneakers look trendy and swag. You can pull off this style to go to any events. Tak kesah lah event yang gah-gah ke, mahupon event yang cikai-cikai je. Semuanya sesuai.

3. The Athlete


For those who is active in sport or love dressing up in their comfortable tracksuit pants will love the support which Nike sport shoes offer. Besides the comfortableness, Nike shoes also give a good support to everyone who's wearing it. The designs suits with the modern era as it has trendy patterns and satisfy everybody taste. It will enhance your simple sporty appearance to an improved look.

As a conclusion, you can never go wrong with Nike shoes. You can pull off any styles with it. Kindly go to the web page by clicking the link i attached above to buy them. Don't think about it, just do it !

You should have Nike shoes at least one. If you have more than one, you are awesome.

No comments:

Post a Comment

Home