Wednesday, September 9, 2015

Topman kini di ZALORA Malaysia

Assalamualaikum and good day everyone !

Siapa excited baca tajuk atas tu say " I " !!

I !!

Since semua dah say I , so aku proceed lah erk.


Korang mesti dah biasa dengar jenama Topman nie kan ? Tapi mesti korang tak tahu latar belakang dia macam mana. Entah lah, hari nie aku rasa rajin pulak nak share latar belakang Topman nie. Topman nie berasal daripada United Kingdom tau. Topman menawarkan koleksi-koleksi jeans, kemeja, t-shirt dan aksesori untuk lelaki. Zaman sekarang kan dunia fashion dikuasai oleh wanita. So sedikit sebanyak dengan adanya jenama Topman nie, orang-orang lelaki tak perlu lah risau dan terasa disisihkan. Orang lelaki lepas nie dah tahu lah nak shopping kat mana kan.

Dah gembira dah ?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


Nanti dulu, belum lagi. Ada lagi berita gembira nak sampaikan nie.

Ada banyak sebab tau kenapa lelaki zaman sekarang nie, lebih memilih jenama Topman. Selain mengetengahkan fashion "high streets" yang mana ianya sangat casual, yet so stylish to be style in this modern era, Topman juga merupakan satu jenama yang maha berkualiti. From head to toe berkualiti tinggi tau. Untuk mereka yang amat mementingkan keselesaan dan jangka hayat sesuatu baju tu, Topman lah pilihan anda.


Just look at those clothes !! I. Just. Cant. OMG !!! I'm dying inside. I need to shop right now !!

Topman sering mengeluarkan koleksi yang sangat trendy dan mengikut arus permodenan. Dah lah tu, selesa pulak. Aiyooo, bergetar semua tulang-temulang kat badan nie nak mengenakan koleksi-koleksi pakaian daripada Topman. Fashion "high streets" sekarang nie diterima baik oleh netizen sebab orang-orang sekarang sangat up to date with the fashion industry. Even mereka yang berasal daripada kampung seperti saya.

Selain baju-baju yang ditawarkan sangat cantik buat tatapan mata, model nya juga tak kurang hebatnya. Dah kenapa aku tengok wajah model tu macam iras-iras aku sikit ? Kah.


Bagi mereka yang baru-baru nak up and yang dah lama up tu mesti at least ada satu baju or jeans or anything lah daripada Topman dekat dalam almari, betul tak ? Jangan cakap tidak, sedih habang mendengarnya. Baiklah, kalau macam tu, korang jangan runsing dan jangan bimbang kalau tak ada, sebabnya, jenama Topman nie harga dia sangat berpatutan. Jadi semua orang mampu untuk beli. Yeay !

Lagi-lagi jeans dari Topman nie. Harga dia jauh lebih murah berbanding jeans jenama-jenama antarabangsa yang lain. Sangat-sangat berpatutan. Can you get something that is trendy and high quality, outside, with that price ? Na'ah. Stop dreaming. Only Topman has all that.

Jeans yang ada di Topman nie semuanya versatile dan trendy. Sekarang kan memang tengah "in" sangat skinny jeans nie. But no worries, for those yang tak berapa gemar skinny jeans, there're still lot more type of jeans that Topman offers. Jadi tiada alasan untuk tidak bergaya dengan jeans dari Topman nie.


Accessories like hat, shades, belt, you name it, you can buy online. Yes online ! Excited huh ? You can now find Topman collections and accessories at Topman Online when you go to ZALORA Malaysia website. ZALORA sangat dikenali dengan penghantaran barang yang pantas tau. Selain itu, korang juga boleh membuat pemulangan percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian. Jadi kalau tersilap pilih size ke, tak perlu risau lah. Korang boleh pulangkan balik secara percuma dan akan digantikan dengan yang baru. How awesome is that ?

On top of that, i have 15% discount voucher for you guys to shop at ZALORA. For new customer, you may use this voucher to buy your first ever orders at ZALORA. Membeli belah lah dengan bijak hanya di ZALORA Malaysia.


Terima kasih ZALORA Malaysia !

8 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih =) Siapakah gerangan junior nie yerp.. hihi

      Delete
    2. your junior..
      ismp sains pertanian...:)
      a palapes member to be...

      Delete
  2. td kan nmpk nama senior kt satu tulisannn yg besarr yg nmpk mcm diperbuat dr kertasss... nama senior ke? (@_>)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dpan kafe khar kt kwsn cm bukit gitu...
      kt senarai pencalonan gmbr gmbr wakil MPP rsenyer..
      zharif

      Delete
    2. that one another Zharif rasanya, bukan saya. Saya tak jadi calon pon =) hihi

      Delete
    3. haah.sye pun br prsaan tu zharif lain. sorry ;')
      x yh jd calon mpp pun x pe, bnyk lg jenis jenis pencalonan yg ada .... ;)

      Delete

Home