Thursday, November 19, 2015

Homeless Tourist in USA : Day 5 (Washington DC)

Assalamualaikum and good day everyone !

Dah sebulan rehat daripada mengupdate cerita America aku, so without further ado, here we are, the series of my vacation story in the US as a homeless tourist. It's day 5 everyone (17 December 2014). I'm half way from the finishing line. Wehooo !! Tak sabar rasanya nak habiskan cerita percutian 10 hari aku sebagai homeless tourist nie.


Tuesday, November 17, 2015

Maipi Corner Restaurant TERLAJAK MURAH !

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama sangat berehat daripada mengupdate blog nie. Bukan tak ada cerita, ada je cerita. Cuma masa untuk mengupdate tu tak ada. So without further ado, kali nie nak review pasal makanan. Nak share pasal satu restoran yang ayah aku discover, di mana harga makanan dia terlajak murah.


Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...