Monday, January 11, 2016

Royal (PSYCH Dinner)

Assalamualaikum and good day everyone !

Pada 23 November lalu, telah berlangsung satu lagi acara makan malam untuk program psikologi. Dinner kali nie bertemakan Royal. Tema nie mungkin dipilih bersempena dengan nama panggilan YDP PSYCH yang baru. Dorang panggil dia King. So aku rasa sebab tu kot. Apa-apa pon, menarik lah tema dia nie.

My dearest batch mates, RAPAT Rangers. Bila lah nak cukup kuota nie RAPAT oi


BTW, tujuan dinner nie diadakan untuk meraikan our seniors yang bakal graduate pada besok hari nya, yakni pada 24 November 2015. First batch program ijazah sarjana muda psikologi UPSI bergraduate uols. Haruslah dirai. Tapi tak berapa nak ramai pulak seniors yang nak graduate tu datang.


Aku tak tahu nak bebel apa lagi pasal dinner nie. Dinner is dinner lah kan. Ada makan-makan, persembahan, announce king and queen of the night, sesi bergambar, then balik. Typical kan ? So rasanya better aku sajikan gambar je. Okey ?



Me with the udangs

. . . . and ada lagi yang nak masuk frame

Okey now dah masuk frame

Okey masuk lagi sorang

And now makin ramai pulak yang datang . . .





Now, mari saksikan beberapa persembahan yang sempat aku rakam. BTW, untuk dinner kali nie, batch aku ada buat persembahan tau. Boleh tengok persembahan kami dari batch RAPAT untuk malam dinner Royal nie.


Banyak persembahan yang dipersembahkan malam tu. Tapi tak rakam semuanya, tangan nie penat dok pegang kamera secara static untuk tempoh yang lama. Lepas nie aku rasa nak kena beli tripod lah. Senang sikit. Bawah nie persembahan dari junior-junior ku. Aku suka lagu nie. Nasib baik aku tak buat persembahan guna lagu tu. Kalau tak, sama lah.





Geng ISEP. Good luck for both of you. Jaga diri di negara orang naa. Enjoy every seconds of it. Jangan sosial sangat macam senior ampa nie. Tak ingat dunia bila kat sana. Kbai. 

Sultan Melaka merupakan the King of The Night 

Tahniah buat para AJK pelaksana yang menjayakan dinner pada malam itu. Y'all did great.

The new YDP PSYCH

Sekian sahaja cerita dinner saya. Mohon lepas nie terus istiqamah untuk mengupdate. Nanti 2 minggu nak pergi bercuti confirm tak terupdate blog nie. See y'all on next entry. Daa !


No comments:

Post a Comment

Home