Tuesday, July 26, 2016

Internship At UiTM Puncak Alam

Assalamualaikum and good day everyone

Kemainn. Entri raya pon belum up lagi, tapi entri praktikal naik dulu. Nie excited sangat dah nie.

Anyway, hai semua. Maaf dah lama tinggalkan blog. Busy sikit lately. Kali terakhir aku update entri adalah the day aku kemalangan, 24 June. Yes, i had an accident last month. Habis sopak tangan aku weyhh. Since then tak terupdate-update blog nie. Maaf naa. Actually banyak je masa terluang tapi mood nak menaip tu tak ado. Anyway, aku tengah dalam proses menyiapkan entri masa kat India, tapi tak siap-siap lagi. Apa-apa pon, kita up cerita praktikal dulu yer.
Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...