Saturday, February 25, 2017

Selamat Ulang Tahun ke-24 !

Assalamualaikum and good day everyone !

Pada 29 January 1993 pada jam 7.30 malam, telah lahir seorang bayi lelaki yang super comel di Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang. Beliau telah diberi nama Muhammad Zharif Bin Abd Azis. Kini, usianya meningkat lagi setahun, iaitu 24 tahun. Inilah wajah bayi comel itu sekarang.


Dah besar dah budak nie, makin hensem pulak. Kbai.

---------------------------------------------

Alhamdulillah, meningkat lagi setahun umur seorang Zharif. Terima kasih Allah kerana masih membenarkanku bernafas di atas dunia ini. Aku harap, tahun nie terus diberi kegembiraan dan dilimpahi nikmat-nikmat yang indah. Semoga Allah terus memurahkan rezeki ku, dipermudahkan untuk mendapat pekerjaan tetap dan dapat apa yang aku impikan. Semoga Allah terus melindungi ku dan keluargaku daripada perkara yang tidak diingini, dijauhkan dari bala bencana dan penyakit-penyakit. 

---------------------------------------------


Nothing special pon masa hari jadi aku sebabnya aku kerja. Kena OT pulak tu. Ko ghase ? My family was planning to have a dinner at Saba Restaurant for my birthday, tapi entah kenapa, tak jadi pulak. Tapi kawan baik aku masa kat sekolah dulu ajak keluar makan lepas aku balik kerja. They treated me Pizza Hut, and they even bought me a slice of cake. Thank you guys ! I really appreciate it.

Buat my best friend dunia akhirat yang tak pernah missed bagi hadiah tiap tahun, and yang bawakkan kek ke tempat kerja aku, you know who you are. Terima kasih sangat-sangat. Sedap gila brownies kek tu. Sedap dan manis sangat sampai sakit kepala dibuatnya. Hahahaha

Bagilah aku chance update pasal birthday aku kat sini, sebabnya ramai kot tak tahu birthday aku dah berlalu. Sedih T__T Aku matikan notification birthday dekat facebook, konon nak tengoklah berapa ramai yang wish birthday aku tanpa pertolongan Mr. FB, turns out kan cuma sorang je wish kat facebook. Dan ucapan itu datang dari orang yang aku tak sangka-sangka, iaitu rakan sebilik aku masa kat Amerika. Terkejut abg dikk.

3 comments:

  1. Assalamualaikum dik. Haha makin hari makin tua ye. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup & bahagia bersama keluarga... rasa mcm lama dah akak kenal ko kat blog ni. Cuba check entri birthday ko 18@19 tahun. Akak ada wish juga kot. Hahaha makin besar makin kachak ye ;)

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday zharif !

    ReplyDelete

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...